Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Saturday19 January 2019

Friday, 27 July 2012 11:01

Hypocriete elite

Written by 

"In onze straten worden meisjes door vreemdelingenbendes verkracht en geschoffeerd."

Voor deze woorden werd ik door de elite vervolgd en voor 5 jaar uit mijn rechten ontzet. Nu, na een reportage waarin duidelijk de houding van "vreemdelingen" tegenover vrouwen te zien is, is de elite - met warhoofd [nee, dat is gewoon zijn "berenmuts", n.v.d.r.] Bart Somers van Open VLD op kop - aan het janken geslagen van verontwaardiging. Somers belooft daarom zijn collega's van de politieke maffia te zullen aansporen om iets te doen.

Blijkbaar was de golf van groepsverkrachtingen waar ik het over had tijdens mijn toespraak op het jeugdcongres van het N-SA helemaal niet erg of zelfs gelogen.

Nu een studente van het RITS het echter aangedurfd heeft om de grove beledigingen van blanke vrouwen op straat te filmen zet de elite haar meest hypocriete masker op. Groepsverkrachting (niet gefilmd), dat kan nog wel. Maar beledigingen die op beeld staan, daar moet men stoer over doen en om ingrijpen vragen. Wie durft nog te beweren dat er geen klassenjustitie bestaat in dit land? Alleen is die nu getransformeerd naar een raciale justitie. Als je als blanke iets over een vreemdeling durft te zeggen, ben je de klos.

Een elite en een politiek klasse van hypocrieten regeert ons land, weg ermee!

RR

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter