Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Tuesday22 January 2019

Tuesday, 31 July 2012 12:08

17 000 euro per maand aan omkoopgeld: de Vlaamse elite in actie

Written by 

 

"Ik krijg rillingen van die NSV'ers", verklaart de N-VA'er Peumans in een interview.

Voor 17 000 euro per maand aan omkoopgeld van de Belgische staat is een mens tot veel in staat. Want dat is het loon dat de links-progressivo (zo schildert hij zichzelf graag af) Peumans elke maand opstrijkt als opperclown van het Vlaams marionettenparlement.

En mijnheer zegt dat hij een republikein is die geen  trouw aan de koning heeft gezworen en nooit naar diens pijpen zal dansen. Maar de zakkenvullende creatuur vergeet te vermelden dat de Vlaamse minister-president in naam van het gehele Vlaamse en parlementaire circus trouw heeft gezworen aan de koning.

Mijnheer de democraat zegt verder dat hij nooit zou spreken op uitnodiging van de Nationalistische Studentenvereniging (NSV) of met hen in debat zal gaan. Zou hij dergelijke discriminerende praat durven herhalen als het om zwarte of andere vreemdelingen ging?

Maar natuurlijk niet, het vreemde volk dat zijn zijn vrienden en het eigen volk dient om op te schimpen en om stemmen mee te ronselen, en dat alles in dienst van het (Belgische) establishment. 17 000 euro krijg je niet gratis van de koning of wat dacht u?

Maar wat zou je eigenlijk verwachten van iemand die zichzelf "links" noemt, maar tegelijkertijd voor grof geld naar de extreem-liberale praat van mijnheer De Wever luistert? Wij hebben het reeds geschreven: de N-VA is een "linkse" partij als het op morele en culturele vraagstukken aankomt en is op economisch vlak extreemliberaal.

En extreemliberaal is niet hetzelfde als rechts-nationaal of nationaaldemocratisch. Dat zouden Dewinter en zijn VB moeten beseffen in plaats van die Nieuw-Vlaamse parvenu's na te apen zoals ze dat al jaren doen met hun Forza Prullaria-praat, maar integendeel de krachten versterken door allianties met de nationaalrevolutionairen aan te gaan.

 

RR

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter