Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Wednesday18 October 2017

Wednesday, 11 May 2011 00:01

EU=hyperkapitalisme en antiblank beleid. [LEDENBIJDRAGE]

Written by  Reinhardt

Is er eigenlijk iemand die gelooft dat als de blanke arbeider in de minderheid wordt gedrongen in Europa en Amerika, dat positieve discriminatie en voorrangsbeleid voor ons zal toegepast worden door de 'nieuwe' 'elite'? Migratie is anno 2011 een misdaad tegen de autochtone bevolking, niets minder dan een genocide op grote schaal. Als dat niet het geval zou zijn, dan worden we blijkbaar bestuurd op Europees en nationaal niveau door idioten die geen a uit een b kennen, wat ik niet zomaar wil aannemen, ofwel is er een doelbewust plan om de Europese nationaliteiten en culturen uit te roeien of zoveel mogelijk rassen te vermengen opdat dat het etnische nationalisme nooit nog zal 'triomferen' (in hun ogen dan).Als ik vandaag de dag, als arbeider, spreek met studenten pol. en soc. (en meer bepaald zij die zich specialiseren in Europa), dan stel ik vast dat steeds het oude mantra terug naar boven komt als het de verdediging van de ondemocratische EU betreft; "Europa zorgt ervoor dat er al sinds 1945 geen grote Europese 'burgeroorlogen' meer zijn. En welvaart".

Als je daar eens goed over nadenkt, als arbeider, en als je ziet hoe uw land verkommert en verkleurt, hoe de onveiligheid met duizenden procenten is gestegen, vreemdelingenbendes de wet uitmaken, terrorisme, de aanslag op de hulpkassen, het democratische deficit van de EU en nationale staten... dan is er de zekerheid dat wij als autochtone bevolking ('ras') ten onder zullen gaan.

Dan begin ik steeds meer de indruk te krijgen dat de EU geleid wordt door een kleine maar machtige kaste van hyperkapitalisten die niet te beroerd zijn om de levens van honderden miljoenen mensen zwaar en ingrijpend te veranderen, tientallen miljoenen mensen gedwongen te verhuizen over de planeet heen, om meer winst te kunnen maken en meer aandelen te kunnen uitkeren.

Het is niet de schuld van een Congolees om te proberen een beter leven voor zichzelf op te bouwen, het probleem is waarom hij denkt dat dat alleen hier zou kunnen gebeuren. En hoe is dat gekomen? Waarom werken de Europese grenzen niet? Waarom worden bijna alle vluchtelingen zonder verdere plichtplegingen losgelaten op de oorspronkelijke bevolking? En buiten het feit dat de vrachtwagens niet te veel moeten stoppen, is er voor de Schengenlanden en het wegvallen van hun grenzen, niks positiefs. Behalve voor criminele bendes en alle praktijken die het daglicht niet mogen zien dan.

Europa lijkt wel een losgeslagen economische ruimte die met niets of niemand nog rekening houdt. Wat kan het mij interesseren dat die overbetaalde verraders van ministers de doelstellingen voor EU 2020 opstellen? Wat? De EU is een ondoorzichtig orgaan dat over alles en niks tegelijk beslist, dingen die raken tot in de ziel, zoals samen kunnen leven met de eigen homogene etnische groep in het thuisland, op het continent dat de wereld heeft geciviliseerd op 200 jaar tijd. Nu moeten wij de sterkte van dat oude Europa welwillend opgeven om willens nillens te moeten samenleven als één grote multi-etnische ecomomische superstaat. Waarin de 'burgers' genegeerd worden en alleen als economisch-inzetbare units gezien worden die drinken en eten nodig hebben en een plaats om te schijten en te slapen.

Ik pas daar feestelijk voor. Eigen Volk Eerst!

Reinhardt

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter