Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Saturday23 February 2019

Friday, 11 January 2013 11:40

Een kinderhand is gauw gevuld

Written by 

 

 

Het VB wurgen met gedoogsteun van hun leiders

 De nieuwe strategie van het Vlaams Belang bestaat blijkbaar uit de corrupte politiek klasse uit de stront te helpen. Op plaatsen waar geen bestuursmeerderheid mogelijk is zoals in Denderleeuw -waar de klassieke postjesmelkers met elkaar overhoop liggen- daar wordt de kliek door het VB gedepanneerd.

Dat ze daarbij hun natuurlijke tegenstander -de N-VA- aan nog meer macht helpen maakt het hele gebeuren nog onnozeler dan het al is. Je zou gaan denken dat de partijleiding van het VB de overname van haar kiezers en personeel door de N-VA nog makkelijker wil maken dan het nu al is. En wat er gebeurt met het programma en de principes die het VB zegt aan te houden en zogezegd meegenomen worden door overlopende mandatarissen, dat is te zien bij de overlopers zelf die uitvoerende mandaten binnenhalen zoals in Aalst het geval is. Deze gaan prompt samenwerken met de grootste corrupte partij (SP.a) van Vlaanderen. Principes nada. Standvastigheid nada. Maar bij het VB is een kinderhand gauw gevuld, zelfs als die alleen maar lucht bevat.

Net zoals hun werkvolk, dat tegen een exorbitante kost - door de Belgische staat gefinancierd - een blog volpennen en daarbij denken dat ze smalend over anderen kunnen doen. Betaalde partijmensen, altijd een beetje blasé. Hoe dat zo komt, ze willen zo graag op hun meesters gelijken.

RR

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter