Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Sunday24 September 2017

Thursday, 21 February 2013 10:48

Stem voor de N-VA

Written by 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze man roept op om te stemmen voor de N-VA, terwijl hij nog steeds ere-voorzitter van het Vlaams Belang is. Ook prijkt zijn foto op de blog van "rechtsactueel", terwijl dit toch een orgaan is waar partijmedewerkers van het Vlaams Belang de scepter zwaaien.

Dit toont voor ons overduidelijk aan dat het VB een Mexicaans leger geworden is. Een leger(tje) waar iedereen zijn zin kan doen - en dat ook doet. De top is zich aan het opmaken om de overblijvende mandaten in 2014 als pensioenbonus in te pikken. De werknemers van lagere stand vrijen dan weer de concurrentie (N-VA) op met de hoop daarmee uit de trog te kunnen slurpen in de toekomst. Van politieke of ideologische vernieuwing - herbronning - geen spoor.

Wel dweilen sommigen Europa af met gezaag over de islam. Dat in dienst van vreemde belangen - zoals we reeds wisten - maar onlangs nog bevestigd werd door de mol van de Belgische Stasi, Bart Debie. Dit terwijl het echte probleem ligt bij de massale immigratie op zich en zich niet situeert rond de geloofsovertuiging van vreemdelingen.

Deze geloofsovertuiging(en) zijn - weliswaar een zeer ernstig probleem - maar blijven toch louter een neveneffect van immigratie. Maar om daar antwoorden op te verzinnen heb je een economisch programma nodig. Want immigratie is een transnationaal kapitalistisch fenomeen. Vanuit die analyse moeten de antwoorden voortvloeien wat betreft immigratie. Maar het Mexicaanse leger is daar niet mee bezig.

En daarom moeten nationaaldemocraten en zij die de strijd voor het nationalisme verbinden met de anti-immigratiestrijd zich verenigen in de vorming van een nieuwe partij. Als het VB zich niet herpakt en/of allianties met gelijkgestemde krachten sluit komt er na 2014 een gat op rechts. Een opportuniteit voor een rechterzijde die nationale strijd verbindt met de antiglobalistische strijd. Van rechtsliberaal/transnationaal programma zoals de N-VA (en delen van het VB) naar een rechts anti-transnationaal en antiliberaal programma.

Daar ligt een toekomst voor hen die hem willen grijpen.

Additional Info

RR

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter