Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Tuesday22 January 2019

Wednesday, 06 March 2013 15:17

Het geweld is de vroedvrouw der nieuwe maatschappij-Karl Marx

Written by 

 

Rode hooligans rond paardenkraam met flosh

Vorig weekend hebben tientallen Comacleden zich bijgeschoold in het marxisme. Veel van die bijgeschoolden zullen te bewonderen zijn tijdens de "vreedzame" betoging tegen het NSV! morgen in Leuven. Vreedzaam is daarbij een misplaatst woord - gezien de lessen die ze op de Karl Marx school geleerd hebben. Als ze die in de praktijk brengen, zal het uitdraaien op een geweldorgie. Daar zijn de rode democraten goed in. Zeker als ze op eigen arbeiders kunnen kloppen. Liefst van al op de witte arbeiders die niet zo gevonden zijn voor een kleurenmix van bruin en rood.

Was het niet Marx die zei "Het geweld is de vroedvrouw voor de geboorte der nieuwe maatschappij"? En als ze de kans krijgen zullen ze dat door marx geprezen geweld gebruiken - als je Geert Cool van de rode antifabrigades mag geloven, tenminste. Het verschil tussen droom en daad ligt bij trotskisten nogal ver uit elkaar.

Die rode scheet schreef op de blog van de LSP dat ze spijtig genoeg -nog niet- over voldoende tegenbetogers beschikken om de fascisten letterlijk van de straat te kloppen. Want dat moet  volgens de tekst van kameraad Cool het doel worden op termijn. Geweldadig hooliganisme  en straatterrorisme plegen tegen nationalisten - en dat verbergen achter antifascisme.

Als wij ons niet groeperen in een echte strijdorganisatie, zou de bloeddorstige en natte droom van een would be geweldenaar zoals Geert Cool van de antifa-mallotenbrigade werkelijkheid kunnen worden.

Daarom: eenheid in de strijd tegen het communisme en de multiculturele straatterreur.

 

Karl Marx School :: 300 jongeren verdiepen zich in het marxisme

 
Op 1, 2 en 3 maart namen meer dan 300 jongeren deel aan de Karl Marx School, het jaarlijks vormingsweekend van Comac, de PVDA-jongerenbeweging. In totaal waren er dertig vormingen, zowel in het Nederlands als het Frans. De thema’s waren gevarieerd: de crisis, internationale solidariteit, cultuur, ecologie… Zaterdag was het koppen lopen voor het panelgesprek met Peter Mertens, voorzitter van de PVDA, en David Pestieau, directeur van de PVDA-studiedienst
 
Meer: PVDA

 

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter