Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Thursday21 February 2019

Tuesday, 19 March 2013 13:36

Linkse hypocrieten

Written by 

 

Rode Maffiabaas VDL

 

De linkse hypocrieten zijn nooit te beroerd om de bevolking een rad voor de ogen te draaien. Protesteren tegen besparingen op loon en werkvoorwaarden in Duitsland terwijl het juist hun rode spitsbroeders zijn die daar deze maatregelen ingevoerd hebben.

Zeker schandalig als je weet dat de afbraak van de sociale staat met het afschaffen van het minimumloon juist tot gevolg gehad heeft dat er nu extreem lage lonen worden betaald. Lonen van amper 5 euro per uur zijn nu schering en inslag in Duitsland - vooral dan in de vlees- en dienstensector.

Met de Hartz hervormingen, die onder impuls van socialisten werden ingezet en gerealiseerd, is het sociale systeem in Duitsland nu zo goed als afgebroken. Met de laatste hervorming - Hartz IV - is ook de werkloosheidsuitkering omgevormd tot een vorm van armentoelage. In ons eigen land is het niet anders, hier hebben de socialisten de werkloosheid voor bepaalde categorieën teruggebracht tot een aalmoes. Voor velen wordt na verloop van tijd de uitkering beperkt op 480 euro per maand.

Het is dan ook logisch dat mensen uit armoede uiteindelijk voor 5 euro per uur gaan werken, om toch maar te overleven. Vooral vreemdelingen worden op die manier als slaven uitgebuit. Tot daar de multiculhemel van de rode baronnen. Wat zijn ze toch lief voor de vreemdeling, zeker inzake uitbuiting. Datzelfde mechanisme wil de elite -de rode bonzen op kop- ook in eigen land in gang zetten en dit door extreem lage uitkering te betalen aan werklozen. De hervormingen in Duitsland werden door een socialistische kapitalist uitgewerkt in opdracht van een socialistische regering.

Inderdaad een socialistische kapitalist. Peter Hartz - de man waar de Hartz maatregelen naar werden vernoemd - was jarenlang lid van de raad van bestuur van Volkswagen en was tevens lid van de SPD. De maffia van de rode baronnen, zeg maar.

En zoals het een echte maffioso betaamt, werd hij in 2007 betrapt met zijn poten in de kassa, waar hij voor veroordeeld werd. Ja, beste vrienden, zo zijn socialisten, zo zijn linkse progressieven. Eerst de zakken van de arbeiders en middenklasse leeghalen. En daarna, wanneer hun opdracht om de werkende mensen te beroven in dienst van de elite tot een goed einde gebracht is nog even de kas van hun eigen bedrijf of partij leeghalen. Of ziekenfonds en vakbondskas, zoals bij het ACW.

En dat tuig wil dan op 1 Mei met op kop ABVV-FGTB protesteren tegen een manifestatie van ons in Borgerhout – waar wij tegen de linkse leugenaars zullen protesteren, met name tegen de extreemste variant van dat leugensocialisme: het communisme van de PVDA.

Bende hypocrieten.

 


 

Ministers dienen klacht in tegen Duitse lage lonen

De SP.A-ministers Johan Vande Lanotte en Monica De Coninck dienen een klacht in bij de Europese Commissie tegen de sociale ongelijkheid en lage lonen in Duitse bedrijven. Die oneerlijke concurrentie drijft Belgische bedrijven naar het bankroet, melden De Morgen en de VRT-nieuwsredactie dinsdag.

Het probleem stelt zich zeker in de vleessector in Duitsland, waar Oost-Europese arbeiders vaak worden uitgebuit. Ze werken er tot zestig uur per week voor een schamele 400 à 600 euro. Daardoor is het zelfs goedkoper geworden om Belgisch vee in Duitsland te laten verwerken en daarna weer naar België te vervoeren voor verkoop.

Meer: De Standaard

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter