Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Saturday16 February 2019

Wednesday, 20 March 2013 14:35

Hypocriet links: Peter Mertens (PVDA) vindt confiscatie spaargeld Cyprus schandalig

Written by 

 

Peter Mertens van de communistische partij PVDA mocht in debat treden met Mark Eyskens in Reyers laat. Blijkbaar maakt de VRT een onderscheid tussen wat de burgerij extreme partijen of bewegingen noemt. Waar N-SA  het recht op manifesteren ontzegd wordt en de media dat ondersteunen, zo mogen de erfgenamen van  bloedbaden in Europa en Azie vrijelijk hun mening komen geven op tv.

En dan de ongeloofelijke hypocrisie van die Mertens, die op het scherm zit te  janken als hij aan die arme Cyprioten denkt die een deel van hun spaargeld dreigen kwijt te raken. Maar begrijp mij niet verkeerd: het is ook om te wenen. Dat een communist echter zit te bleiten vanwege de confiscatie van eigendommen is toch een sterk staaltje van muilentrekkerij. In Rusland werd bij de machtsovername door de communisten alles maar dan ook alles aangeslagen door de staat. Zelfs als een boerenfamilie (koelakken) één enkele koe bezat en van die koe haar melk moest leven, dan nog werd die koe aangeslagen en kwam het gezin om van de honger.

Mertens vindt tot op de dag van vandaag dat hij van dergelijke praktijken geen afstand moet nemen: neen, meneer omschrijft ze als verwezenlijkingen van het socialisme. Het gevolg van de confiscatie van privé-eigendom in de USSR en later ook in China waren gigantische hongersnoden met miljoenen doden tot gevolg. En nu zit die mafkees op tv te treuren dat mensen spaargeld kwijtraken op Cyprus. Professor en minister van Staat Mark Eyskens zat daar maar te koekeloeren als een oen...

Maar wat wil je als een Van Rompuy op de lijst van de PVDA staat te blinken? Dan moet je de huichelarij van de PVDA wel slikken.

Je wordt toch ziek van zoveel goedkope muilentrekkerij?

PVDA is nog een grotere bende tjeven dan CD&V!

RR

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter