Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Saturday16 February 2019

Sunday, 24 March 2013 13:17

Actie 1 Mei verboden

Written by 

Burgemeester De Wever zweert op onderstaande foto om nooit een gegeven woord te houden. Het is blijkbaar zo dat een getekend document -zoals in ons bezit- met de toelating van De Wever voor een manifestatie op 1 Mei te Borgerhout de waarde heeft van een stuk WC-papier. 

De burgemeester van Antwerpen is wel man van zijn woord wat betreft dat 't Stad niet van iedereen is. 't Stad is blijkbaar in handen van communisten en andere minderheden, die zoveel macht hebben dat ze de burgemeester kunnen afdreigen. Wij waren nu niet bepaald lid van de fanclub van de voormalige burgemeester Janssens, maar die had tenminste nog ballen aan zijn lijf en durfde ingaan tegen terroriserende antidemocraten. De Vlaams-nationalist durft het gevecht met dat volkje amokmakers niet aan.

En zo zijn het in Antwerpen de rode hooligans die daar nu de dienst uitmaken. De werkende autochtonen, die mogen voor de boel betalen en hebben verder geen rechten. Het nieuwe Vlaanderen van de N-VA zal dus in niks verschillen van het oude BelgiĆ«.

Een dictatuur van politieke correctheid.

 

 

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter