Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Saturday23 February 2019

Wednesday, 27 March 2013 13:04

PVDA-erfgenamen killing fields mogen van N-VA op 1 Mei feestje bouwen in Borgerhout

Written by 

Door op 1 mei een feestje te  bouwen, willen de erfgenamen van Pol Pot  het bloedvergieten van hun moordadige spitsproeders herdenken.

Peters Mertens beweert dat het N-SA de "Vlaamse Gouden Dageraad" is.

Maar liever dat dan de erfgenaam zijn van een moorddadig systeem dat reeds miljoenen mensen afgemaakt heeft. Wij vereren geen moordenaars en onderdrukkers van het volk. De PVDA doet niks anders.

De PVDA is een voortzetting van moordenaarspraktijk en dictatuur. En de zogezegde progressieven die achter hen aanlopen zijn hun handpoppen, net als de kwezels van BV's en andere clowns die de democraat willen uithangen maar in feite uit zijn op de onderdrukking van de kleine man. Als u aanhangers van moordenaarsvolk wil zien op 1 Mei, dan moet u niet naar Den Bengel komen, waar wij het 1 Mei feest vieren. Ga dan kijken naar de communisten die meelopen met de sociaaldemocraten en het ABVV in de stoet der verdwaasden.

Kijk naar de rode 1 Mei optocht: daar zal het krioelen van de neocommunisten, van zij die graag hun moordpraktijken weer in eer wensen te herstellen. En burgerlijk rechts zal staan gapen. Tot de dag dat ze de keel worden overgesneden.

Wij roepen dan ook op aan hen die zich niet door de rode smeerlappen willen laten knechten. Sta op en vervoeg de rangen van het verzet. Door deelname aan onze 1 Mei meeting kan je een punt maken. Behoor je tot diegenen die met de rug recht leven, of tot dat soort volk dat als een slaaf gebogen kruipt voor rood gepeupel?

Door u bij ons aan te sluiten kan u die keuze maken.

 

The Killing Fields in Cambodja

RR

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter