Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Saturday23 February 2019

Saturday, 20 April 2013 17:33

Krijgen de politieke landverraders berouw?

Written by 

 

De socialisten en andere "internationalisten" waren/ zijn voorstanders van het opheffen van de nationale staat en voorstanders van grote -transnationale- staten, net zoals het grootkapitaal daar voorstanders van zijn. In hun droomwereld  koesteren de linkse handlangers van dat liberaal-internationalisme echter de illusie dat men deze transformatie tot grote identiteiten op een sociale manier tot stand kan brengen. Maar deze illusie dient alleen maar als schaamplapje om de eigen achterban mee zoet te houden en desgewenst de verantwoordelijkheid voor het eigen landverraad te ontkennen.

De uitlatingen van Magnette zijn daar een mooi voorbeeld van. Hij geeft kritiek op de loondumping in Duitsland, maar het zijn vooral de sociaal-democraten die in Duitsland deze dumping hebben georganiseerd. Dus nu krokodillentranen plengen dat migranten -en Duitsers- aan hongerlonen werken is wel heel goedkoop als het van een socialist komt. Trouwens hoe komt het dat men immigranten aan hongerlonen kan laten werken, toch omdat men eerst de immigratie mee heeft georganiseerd? Toch?

Tot op vandaag verdedigt alles wat links heet te zijn immigratie. Niet komen uithuilen dus als die immigranten dan gebruikt worden als slaven. Zeker niet als je de liberaalkapitalisten constant helpt om nog meer vreemdelingen in te voeren. Hetzelfde met de verontwaardiging na het schietincident in Griekenland op ingevoerde arbeidskrachten. Alleen Gouden Dageraad heeft daar de oplossing die het geweld en de uitbuiting kan stoppen. De remigratie van vreemde arbeidskrachten, zo stopt de loondumping en zo stopt de criminele uitbuiting van deze mensen. De rest is burgerlijk links gezwijm, alleen nuttig voor de liberale mensenhandelaars. Zij kunnen zonder de kritiek van nationalisten gewoon doorgaan met hun slavenhandel. En alleen zo kan de liberale burgerij de lonen van het eigen volk tot een minimum herleiden, net als in Duitsland. Met de hulp van links.

Tegen geweld en uitbuiting van vreemdelingen helpt maar een ding: remigratie.

Goedkoop gezwets zoals Magnette dient alleen om iedereen in slaap te wiegen. Zodat de uitbuiters vrij spel hebben. Maar dat is niks verwonderlijks, zelf Marx vond dat slavenhandel een noodzakkelijke ontwilkkeling inhield die de economische kapitalistische vooruitgang stimuleerde. Vooral omdat deze ontwikkeling dan tot het communisme zou leiden, volgens hem dan. En vermits het kapitalisme graag teruggrijpt naar oude en beproefde methoden zal volgens deze marxisten de huidige verpaupering wel zijn nut hebben tot verwezenlijking van het linkse ideaal. Spijtig dat alweer de gewone werkenden de prijs betalen voor de dromen van een sekte.

 


 

PS-voorzitter Paul Magnette heeft hard uitgehaald naar de Europese Unie. Dat deed hij in in Le Grand Oral, het radioprogramma van de RTBF en Le Soir.

"We moeten meer macht aan Europa geven. Maar het Europa van vandaag is een ramp, je kan het niet anders zeggen. Wanneer ik zie wat er van geworden is, wordt ik triest", antwoordde hij op de vraag of Europa mede schuld draagt voor de crisis. Hij verwijst naar de sociale dumping. "Heeft u gezien wat er in Duitsland gebeurt? Jobs aan 450 euro per maand, voor arbeiders in Duitse slachthuizen. Gelukkig reageren ze momenteel dankzij ons, kleine Belgen, die klacht zijn gaan neerleggen tegen Duitsland. (...) Het Belgisch vlees wordt versneden in slachthuizen in Duitsland door Poolse arbeiders die 1 euro per varken betaald worden. Dàt is de destructie van Europa."
"Dit is het Europa van pompen of verzuipen, het tegenovergestelde van het Europa waar we voor vechten", klinkt het nog.

Bron: HLN

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter