Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Thursday21 February 2019

Wednesday, 10 November 2010 17:50

Het vermenigvuldigen der Belgen

Written by 

De elite in dit land geeft als boodschap aan jonge Vlaamse meisjes en jonge Vlaamse mannen dat abortus een soort van sanitaire stop is na bevruchting. Abortus wordt nu reeds jaren gepromoot in scholen en de abortuspropaganda wordt door jeugdwerkingssinstituten zoals het JAC duchtig onder de blanke jeugd verspreid. De elite verdedigt abortus als een middel om jonge mensen niet in armoede te laten terechtkomen, zegt ze. En ook omdat mensen van bij ons niet zouden opgezadeld worden met kinderlast.

De onderliggende boodschap is echter dat onze jonge vrouwen zich beter toeleggen op een carrière en dat ze kinderen baren mogen overlaten aan de overheid. Want, geloof het of niet, maar onze overheid is in staat tot het vermenigvuldigen van de bevolkingsaantallen zonder dat er proefbuizen of seks aan te pas komt. Wij beschikken in dit land over … wonderpolitici … en zij kunnen de populatie vermenigvuldigen zoals anders alleen konijnen dat kunnen.

De productie van nieuwe burgers tijdens de voorbije zes maanden van dit jaar slaat dan ook alle records. Er werden zomaar even 16 353 nieuwe Belgen geboren zonder dat ze langs het moederhuis moesten passeren. In de plaats van het kraambed moesten die alleen maar langs de FOD Vreemdelingenzaken gaan. En pats, na een kort verblijf in een hotel of een andere kweekfaciliteit, werden zij geboren! Een wonder der natuur!

Elk jaar slaagt onze politieke elite erin om zo het mysterieuze wonder van de vermenigvuldiging te verrichten. Voor de rest is onze elite zo lam en tam als een hangbuikzwijn.

Maar in nieuwe Belgjes maken is ze niet te kloppen. Naar de eigen blanke bevolking toe is het signaal duidelijk: ga elke dag werken en zorg ervoor dat er genoeg belastingen binnenkomen. Want al die nieuwe Belgjes moeten eten en drinken en in sociale woningen van het mooie Belgenland genieten. En dus zijn er ezels nodig, zoals u en ik, die dat betalen.

Houd je dus niet bezig met een eigen gezin opbouwen en verdring je kinderwens in naam van de natie. Want de natie zorgt voor de natuurlijke aanwas van de bevolking. Niet door kunstmatige inseminatie, maar door regularisatie.

Wie zou een land willen splitsen dat dergelijke wonderen voor elkaar krijgt? Toch alleen maar normale mensen.

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter