Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Tuesday22 January 2019

Thursday, 06 June 2013 11:46

Een mening uiten is burgerrechten kwijt, voor het ontduiken van miljoenen ga je vrijuit

Written by 

 

Bestaat er in dit land klassejustitie of niet? Duidelijk wel, als men weet dat men in dit liberale paradijs zijn burgerechten ontnomen kan worden voor het uiten van een mening of het in het publiek een standpunt naar voren brengen, maar waar je wel alle rechten blijft genieten als je volop de gemeenschap oplicht.

De zwarte raven van de klassejustitie beschermen hun eigen soort, dat is goed te zien in Antwerpen waar de hoogste magistratuur in bed ligt met de diamantsector. Ze doen daar een partouze met de baronnen van de particratie. Met eerlijke rechtspleging heeft dat allemaal niks te maken, wel met klasse en stand gebonden favoritisme. Ook grote criminelen genieten van deze voorkeursbehandeling. Kapitalisme kent geen verschil tussen beiden, ze zijn inherent met elkaar verbonden. Kapitaal -zeker internationaal- heeft geen kleur. Het is de vrucht van een ver doorgevoerd neoliberalisme met wapenhandel, extreme uitbuiting van goedkope werkrachten, drugs en corruptie die het allemaal aan elkaar lijmt.

En de zwarte ravenbrigade van justitie dienen als beschermheren voor deze boven- of internationale klasse. Ten nadele van het recht van de onderklasse, die bestaat uit een groot deel van het nationale volk. Een situatie waar volk en soevereniteit steeds meer ondergeschikt zijn aan de belangen van de globalistische geldklasse. En dan is een mening uiten inderdaad gevaarlijk, zeker als ze facetten en mechanismen van dit kapitalisme blootleggen, zoals migratie.

Hebben alleen Arabische landen een Lente nodig of wordt het hoog tijd dat het ook hier warmer wordt? Want gaat het er hier echt zo veel eerlijker en beter aan toe? Als je weet dat een bepaalde partij -en dus haar kiesvolk- al jaren aan de kant wordt gezet en dat vrije meningsuiting hier onbestaande is, dan lijkt het er op dat dit duidelijk niet zo is.


 

Steenrijke zakenfamilies kopen zich uit fraudezaak

Twee steenrijke zakenfamilies uit Oost-Vlaanderen die jarenlang belastingen hebben ontdoken door onder andere in verschillende belastingparadijzen rekeningen te openen, hoeven niet voor de strafrechter te verschijnen. Ze betaalden de fiscus ongeveer zestien miljoen euro om de vervolgingen van zich af te schudden. Dat bericht de zakenkrant De Tijd.

Meer: De Morgen

 

 

 

 

 

 

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter