Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Tuesday22 January 2019

Friday, 07 June 2013 16:31

Wie geweld predikt, zal door geweld vergaan

Written by 

 

Antifascisten van allerlei slag, en hun vrienden in de media, maken groot misbaar over de dood van een jonge Fransman die als hobby het lidmaatschap van een bende geweldenaars cultiveerde. Een bende die hierboven op de foto te zien is.

Zulke bendes en hun haatpredikers, die zich verschuilen achter anonieme blogs zoals in eigen lang het Antifascistisch Front (AFF), willen met hun geweldmethoden elke mening die hen niet zint de kop inslaan. En dat mag men gerust letterlijk nemen. Door gewelddadige provocaties proberen ze hun tegenstander, die steevast "neonazi" wordt genoemd, zodanig te tergen dat er ongelukken van moeten komen. Zo werden ikzelf en enkele militanten na de 1 mei-meeting van onze organisatie bijna gelyncht op de Antwerpse Grote Markt door een bende dolgedraaide rode zatlappen. De volgende dag kon men op de haatblog van het AFF lezen dat ik als een "rat" in de val zat. Op andere Antifa-blogs werd het geweld door linkse militanten tegen mijn persoon als een  legitieme daad bejubeld. Mensen "ratten" noemen is een poging om iemand te ontmenselijken. Zo iemand verdelgen is dan legitiem. Dat kennen we van de concentratiekampen en de goelags. Alexander Solzjenitsyn heeft de mechanismen van ontmenselijking in de goelags goed beschreven. Maar in plaats van zich van dergelijke praktijken te distantiëren wakkeren de rode Antifa-extremisten ze juist aan. En dat op elke plaats waar het hen uitkomt. Maar als je beul wilt spelen voor anderen, dan is de dood altijd dichtbij. En soms leidt dat ook tot de eigen dood. En dat is wat er gebeurd is met de Antifa-extremist die de dood vond in Parijs. De verantwoordelijkheid ligt bij hen die al jaren een sfeer van haat cultiveren tegenover politieke tegenstanders.

Zij die nu op hun "Smoelboek" stoer doen over het linkse geweld en de dood van de links-extremist moeten echter ook maar eens in de spiegel kijken, zeker de deskundigen van Rechts Actueel en hun strijdvaardige medewerker. Waar waren zij toen wij werden belaagd door het linkse uitschot? Straffer nog: deze zogenaamde nieuwssite moet zowat het enige medium in dit land geweest zijn dat de rellen op 1 mei niét heeft vermeld. Dat een oude militant bijna werd afgemaakt, was hen geen woord waard. Nu veel misbaar maken over het geweld van linkse hooligans tegen Franse kameraden is dus zo goedkoop als de Chinese prullen die hun moederpartij aankoopt om propaganda mee te voeren. En het gehuil van de linkerzijde is nog goedkoper: zij heeft een jonge gast de dood ingejaagd en dat is niet de eerste keer. Ook in ons land is enkele jaren geleden een jonge nationalist tot zelfmoord gedreven door de Antifa-hysterie die dag in dag uit over de jongen als mest werd uitgekieperd. Twee lijken waar de rode gekken op dansen van vreugde. Die van gisteren als fascistenjager van dienst, de andere als prooi van het eigen antifascisme. De lachende derde is de neoliberale elite met haar onderdrukkingsapparaat. Zij kwijlt nu al bij het idee van een verbod op nationalistische groepen. Maar op wetten staan geen namen. Men kan ze op iedereen toepassen. Je zou denken dat men misschien iets geleerd had van de Weimarrepubliek. Niet dus.

 

 

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter