Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Tuesday22 January 2019

Sunday, 07 November 2010 12:57

Strijdbare optocht tegen vreemdelingengeweld!

Written by 

Op zaterdag 6 november hebben tientallen leden van de NDP in Zelzate meebetoogd tegen het antiblanke geweld van de plaatselijke lieverdjes uit de allochtone gemeenschap. De betoging die door de kameraden van Voorpost was georganiseerd, had tot doel de gewelddadigheid van de lieverdjes aan te klagen nadat die laatsten een jongen hadden neergestoken en enkele anderen brutaal in elkaar hadden geschopt en geslagen.

Stel je voor dat het jouw kind is dat je gemolesteerd en bont en blauw geslagen in het hospitaal mag gaan ophalen? Of dat jouw kind op een dag door de laksheid van de politie en de lafheid van de politieke elite in een doodskist belandt? Wij van de NDP zijn benieuwd hoe verdraagzaam en tolerant jij dan zult reageren. Of zul je dan even woedend worden als wij?

Dat niet alle ouders woedend worden als hun kind bijna doodgestoken wordt, maar zelfs alle begrip voor de daders hebben, blijkt uit de reactie van de PVDA-fractie in de gemeenteraad van Zelzate. Het slachtoffer is namelijk familie van een gemeenteraadslid van de PVDA. En de fractieleider van de PVDA gebruikte als argument dat het slachtoffer geen wraak wou, omdat dit in de kaart zou spelen van extreemrechts.

Als in de bedrijven slachtoffers door onveilige arbeidsvoorwaarden vallen, dan is de PVDA er als de eerste bij om het patronaat te beschuldigen van opzettelijke moordpogingen ingegeven door winstbejag. En wij kunnen ons als NDP vinden in die opstelling. Maar als de ingevoerde surplusbevolking moordaanslagen pleegt, dan is de PVDA zeer begripvol en vergevingsgezind.

Nochtans is deze surplusbevolking ingevoerd door hetzelfde patronaat met als doel maximale winsten te realiseren door arbeidsoverschotten in te voeren. En door die overschotten de lonen te kunnen drukken. Dus: de steekpartijen, de drugsoverlast en de baldadige geweldplegingen die in onze steden worden gepleegd door de ingevoerde gasten van het kapitaal, tegen onze bevolking, kunnen worden gezien als onveilige leefomstandigheden die tot dodelijke ongelukken zullen leiden. Maar daar steekt de PVDA het maoïstische kopje in het zand. De PVDA laat nog liever zijn eigen arbeiderskinderen vermoorden, dan dat ze het internationalistische project van vreemdelingeninvoer in vraag stelt.

De dokterspraktijken van Geneeskunde voor het Volk zouden er best aan doen om ook psychiatrische cellen op te richten. Want ouders die hun eigen kinderen en arbeiderspartijen die hun eigen arbeiders slachtofferen aan de multicul kunnen best hulp gebruiken.

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter