Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Thursday21 February 2019

Friday, 19 July 2013 11:15

Aisha en de 'Blokkendoos'

Written by 

 

De fauna en flora van de ingevoerde muzelmannen en hun tierende moslima's doen nu al weken verontwaardigd over het vermeende kindermisbruik in een schooltje in Antwerpen .Verontwaardigd  als ze zijn en in hun geloofsovertuiging tot in het diepst van hun ziel geraakt door vermeende pedo-handelingen van een 'kafirwijf' waar ze hun kroost wel elke dag dumpen . Heeft een moslim overigens een ziel, ik zou het niet weten, misschien is dat meer iets voor katholieken. Maar dat is een theologische filosofische kwestie

Diep gekwetst dus over het vermeende-pedofiele gedrag van een leerkracht maken de zuivere zielen van de koran kabaal als een bende saters.Dat de directie en de leerkracht niet het ware geloof aanhangen mag niet in rekening gebracht bij de hysterie rond het schooltje en is louter toeval natuurlijk. 

Er wil toch niemand beweren dat moslims niet tolerant zijn tegenover niet gelovigen en dat daar wel eens de drijfveer van de haatopstoot tegen het personeel van de school te situeren valt.Wie iets anders geloofd is van het rechte pad der democratie geraakt en mag zich verwachten aan een inquisitoriaal onderzoek naar zij keterse mening of uitspraken.

Wij van het N-SA zeggen al lang dat men die brave moslims in hun eigen vet moet laten koken door ze eigen scholen toe te wijzen met eigen personeel.Integratie, daar geloven wij niet in-en de moslims geloven daar nog minder in dan wij.Dus gescheiden ontwikkeling zou niks discriminerend hebben, vermits gewenst door de minderheden zelf.Het zou ook heel wat sociale onrust wegnemen, men kan dan niet meer de schuld bij de'racistische' autochtoon leggen indien er iets misloopt met het personeel of de eigen instellingen.

Kunnen ze hun eigen soep koken en zichzelf de schuld geven van mistoestanden die ze zelf veroorzaken. Dat zou toch logisch moeten zijn. De naïeve burger die denkt dat hij ooit Islamieten op onze voorwaarden zal kunnen laten participeren in onze maatschappij door integratie is ofwel een idioot ofwel een hypocriete marktkramer die van alle walletjes wil eten. Geld verdienen aan ingevoerde mensen en de eigen mensen met de afvalberg aan problemen opzadelen terwijl de profiteurs die verantwoordelijk zijn voor de immigratie  hun geld tellen.Onze elite dus.En uiteindelijk moet niemand zich illusies maken,om een soort burgeroorlog in de toekomst te  vermijden zal men een programma van remigratie moeten opstarten,of anders zal dat tot een revolutionaire situatie leiden,reden waarom extreem links het Islamgeloof door dik en dun verdedigd waar ze anders atheïstisch zijn.

En dan zou men zich ook niet meer moeten inhouden praktijken van Islamieten op de korrel neemt te nemen die wij als verrachtelijk zien.

Want neem nu die moslims die staan te krijsen dat pedofilie tegen hun geloof indruist.Kan daar geloof aan gehecht worden. Als men weet dat Islamieten allemaal Aisha als hun moeder zien ( alle vrouwen van de profeet worden door de Islamieten als hun eigen moeder vereerd naar analogie met hoe de christenen Maria aanbidden(de sjiiten hebben wat betreft Aisha daar enige problemen mee,tenslotte heeft zij Ali, de schoonzoon van Mohammed een dikke loer gedraaid en zijn erfenis ingepikt.Allemaal een beet een soap zoals in "familie" dat schisma in de Islam.Kleinmenselijk en niks mysterie.

Er is echter een klein verschil tussen beiden vrouwen.

Aisha was 6 jaar toen Mohammed zich met haar verloofde en 9 toen hij haar huwde en neukte.Maria was een volwassen vrouw.Aisha was de dochter van Abu Bakr de opvolger van de profeet(volgens de soennieten ).Een duidelijker voorbeeld van pedofiele praktijk, gehanteerd om macht te verwerven is niet denkbaar.

Ik kan geloven dat moslima’s hun gezicht bedekken ,je zou je voor minder schamen een dergelijk geloof aan te hangen.

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter