Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Thursday21 February 2019

Tuesday, 26 October 2010 01:00

Duitse NPD bezoekt N-SA/NDP-congres!

Written by 

Ingo HallerZoals u reeds kon lezen zal het N-SA/NDP-congres bezocht worden door een delegatie van de Nationaldemokratische Partei Deutschlands (NPD). Wij zijn natuurlijk verheugd met de aanwezigheid van een partij die zich reeds vele jaren bewezen heeft in een land dat zwaar gebukt gaat onder politieke repressie. Spijts woelige paden, is de NPD is er altijd in geslaagd om mandatarissen te laten (her)verkiezen in deelstaatparlementen en lokale raden. De ervaringen die hierbij zijn opgedaan zijn zeer relevant voor de uitbouw van N-SA/NDP. Onze dank gaat dan ook uit naar hun belangstelling en medewerking.

Kopman van de delegatie is niemand minder dan Ingo Haller (NPD Düren). Haller is sedert vele jaren trouw lid van de NPD en schopte het tot in het partijbestuur. Ook is hij reeds enkele jaren verkozen in de gemeenteraad van Düren en wist daar een solide regionale werking uit te bouwen. Zijn grootste wapenfeit blijft voor militanten de jaarlijkse treurmars voor de vermoorde Kevin Plum uit Stolberg.

Kortom, wees zaterdag van de partij voor in de ervaringen en visie van deze man te kunnen delen. Op 37-jarige leeftijd is de heer Haller een icoon geworden en zeker nog niet aan het einde van zijn Latijn!

RR

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter