Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Thursday21 February 2019

Saturday, 28 August 2010 22:25

Vlaanderen een zigeunercamping? Neen, bedankt!

Written by 

De jongste dagen en weken lijkt Vlaanderen overspoeld te worden door zigeuners, door de professionele multicul-adepten onder ons liefelijk "Roma" en "Sinti" genoemd. Diverse gemeenten kregen en krijgen te maken met kolonies zigeuners die zich vaak zonder voorafgaande toestemming met tientallen tegelijk een terrein toeëigenen, privaat of publiek bezit: Nieuwpoort, Wingene, Jabbeke, Oostkamp, Beernem,... Eventuele beloofde vergoedingen wegen meestal niet op tegen de schade en overlast (achterlaten afval, vandalisme, diefstallen in nabijgelegen winkels,...). Het lokale politieke niveau en dus ook de lokale politie weet vaak niet goed aan te vangen met het probleem. Sommige burgemeesters eisen het vertrek op korte termijn en laten dit ook naleven, andere dan weer omarmen het multiculsprookje en bieden op kosten van de belastingbetalers allerlei faciliteiten aan. Zo vond het Oostkampse gemeentebestuur het nodig een akkoord te sluiten met zigeuners om ze een week lang te laten kamperen in het centrum van de gemeente op gemeentegrond waarbij men mits een kleine vergoeding gebruik kan maken van diverse voorzieningen (elektriciteit, water). In Beernem mogen de "carico's" (zoals ze daar in de volksmond genoemd worden) gaan kamperen in het provinciaal domein Bulskampveld. U zou het als gewone Vlaming maar eens moeten proberen!

In Frankrijk is er de jongste weken en maanden eveneens een toestroom van zigeuners. De overlast die daarbij door de Fransen ervaren wordt, is dermate dat de burgerlijk-rechtse populist Sarkozy - horresco referens - als president heeft beslist tot massale uitzettingen van de zigeuners. Daarbij maakte hij wel de fout hen nog een aardige stuiver zakgeld toe te stoppen, ook al op kosten van de Franse belastingbetalers. Tot woede van de wereldvreemde multicul-aanhangers overigens, die de zigeunerinstroom toejuichen. Ondertussen heeft zelfs voormalig eerste minister en liberaal extremist Verhofstadt gemeend zich te moeten moeien in de uitzettingpolitiek van Sarkozy, uiteraard ten voordele van de ingeweken caravanbewoners en ten nadele van het eigen volk.

Wat het N-SA betreft, kiezen we voor een onmiddellijke uitzetting van alle zigeuners op Vlaams grondgebied. Zonder enige vorm van compensatie of premie! Vlaanderen is geen zigeunercamping! De politiek-correcte heren en dames van de traditionele partijen zouden er goed aan doen zich eens te informeren bij de gewone Vlaming over de publieke opinie inzake het droppen of tolereren van ganse kolonies zigeuners in lokale gemeenschappen, dorpen, wijken en gemeenten!

In de plaats wenden ze zich tot een nieuwe slag van opiniemakerij door uitzonderingsmaatregelen. Geen enkel statuut geeft Roma bijzondere rechten. Als zelfs hierbij niet kordaat kan worden opgetreden, dan zijn zij een symbooldossier. Immers, men heeft het recht en de mogelijkheid voor deze groepen uit te wijzen. Doet men dat niet, dan bewijst dat het totale falen van het immigratiebeleid. Hangt men het daarbij nog eens aan de grote trom via het actuele mediaspektakel, dan probeert men daarbij dit falen te maskeren via een luidruchtig maar verhoudingsgewijs verwaarloosbaar handjevol. Een handjevol, onder de honderdduizenden illegalen in het land.

Geen reden voor hier nog langer bij stil te staan, lijkt ons.

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter