Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Wednesday23 January 2019

Tuesday, 10 December 2013 10:57

AFF en PVDA: wij danken het ANC/Mandela voor hun moedige strijd (tegen blanke mensen?)

Written by 

Hoe ver links gaat in het 'verheerlijken' van 'andere' culturen kan u op onderstaande foto's zien. Al dagen spuit de haatblog van het AFF mist over hoe het er echt aan toegaat in de Regenboognatie van het 'communistische' ANC in Zuid-Afrika.

Het AFF en de rest van links, in samenwerking met de liberale burgerij, zijn er altijd als de kippen bij om extreemrechts/nationalisten als goedpraters van 'nazi'-misdaden af te schilderen. Compleet gek, natuurlijk.

Maar wat de denken van een troep bloeddorstige linkse hyena’s die constant de misdaden -zoals op onderstaande foto’s te zien is- minimaliseren en goedpraten?

Negationisten zijn het die (en dat niet eens verdoken) er lol in schijnen te hebben dat  mensen op gruwelijke wijze worden vermoord door hun communistische vrienden binnen het ANC. (De regering in Z-A bestaat uit een coalitie van communisten/extreem-linkse vakbond en beweging ANC.)

En niet alleen blanke mensen delen dat gruwelijke lot in Zuid-Afrika, ook zwarte mijnwerkers worden zonder pardon afgemaakt door het 'linkse' gespuis, zeker als ze de belangen van de 'kameraden' die de mijnen bezitten in gevaar brengen.

Maar links -van PVDA tot AFF- vinden dat een 'goede' ontwikkeling. Vrolijk op weg naar de perfecte 'regenboognatie'.

Waarschijnlijk zal voor hen de volledige perfectie zijn bereikt wanneer alle blanke boeren uit het land zijn verjaagd of vermoord en wanneer alle zwarte arbeiders zich hebben onderworpen aan de grillen van de communistische maffia. De methoden van Stalin zijn binnen het communisme nog springlevend. De PVDA en de huilebalk van het AFF vinden dat heerlijk. Nostalgie naar de bloedbaden van vroeger. Neen, het communisme is niet dood, het is springlevend.

De 'neonazi's', die zitten in de huidige politieke context op links, dat is duidelijk, alleen noemen ze zich nu "humanisten".

 

 

 

 

 

 

 

 

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter