Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Wednesday23 January 2019

Sunday, 22 December 2013 18:05

AFF net als Vlaams Belang voor GAS-boetes (geen satire)

Written by 

Het Antifascistisch Front (AFF) ziet een jarenlange eis van het Vlaams Blok, namelijk de invoering van overlastboetes (nu geconcretiseerd in de GAS-wetgeving), als een niet-problematisch instrument van repressie. En het is vandaag niet eens de dag van de zotte kinderen, wat tot enige verschoning van hun stompzinnigheid aanleiding had kunnen geven.

Ze moeten daar op die ska-fuif serieus aan de wiet (of erger) hebben staan lurken. Want dit soort praat kan je toch alleen van burgerlijke kontlikkers van het regime verwachten. Of van gedrogeerde linkse rijkeluiskinderen.

Kont-draaiend van links naar rechts, de huik naar de wind zettend, begint de AFF-blog zowaar op een VB-blog te lijken. Door de elite zo naar de mond te praten tarten die trotskisten werkelijk alles. Of moet dat de nieuwe (f)linksheid’ van de PVDA voorstellen nu die zo dicht bij die van het VB op het ‘schoon verdiep’ zit? En het linkse gepeupel hokt nu allemaal samen in één partij. De partij van de alwetende waarheid: de PVDA. De ene dag betogen tegen GAS-boetes en de andere dag ervoor pleiten, wat een bende! En dat noemt ons dan een 'groupuscule'!

Omdraaiing van bewijslast, ontkenning van de scheiding der machten ... kortom, alle 'democratische' juridische waarden aan je laars lappen, dat is geen antifascisme dat het AFF aanhangt, dat is puur links fascisme. Maar - en we hebben het al eerder geschreven - het neonazisme komt van links en noemt zich antifascistisch en antiracistisch. En het mooie is dat ik dat allemaal niet eens moet bewijzen, want dat doen ze namelijk zelf in de onderstaande tekst.

Echt, gekker kan het toch niet meer worden?


 

Na het concert van Antwerp Gipsy-Ska Orkestra vrijdagavond zei iemand: “Toen ik dat (zanger Gregor Engelen die uithaalde naar “Bart ‘GAS-boeman’ De Wever”, nvdr.) hoorde, dacht ik: ‘Het AFF zal tevreden zijn.’” We kunnen niet ontkennen dat het de aanwezige AFF’ers plezier deed, maar ook wij willen het kind niet met het badwater weggooien. Als GAS-boetes zich beperken tot echte overlast, waar Justitie niet aan toe komt om het te vervolgen, hebben wij niet zo’n probleem met GAS-boetes.(...)

Bron: Gas-boetes: vermakelijk als het niet zo triestig is

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter