Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Saturday23 February 2019

Monday, 24 February 2014 18:08

Socialistische halvegare bezorgt beren staatsontvangst

Written by 

 

 

 

 

 Het niveau van de Belgische politiek en het Belgische socialisme is te vergelijken met dat van Plopsaland.

Jongsocialisten willen dan ook in deze sfeer blijven, natuurlijk is dat niet evident wanneer je werkloos bent of wanneer je de helft van je loon aan allerlei vreemde gasten moet afstaan. Daarom hebben zij een pracht van een oplossing als partijprogramma op hun verkiezingscongres uit de brand kunnen slepen.

Zij willen dat de bevolking -en niet in het minst jongeren- zich zo suf blowt als konijnen. Een suffe burger is een goede burger en vermits het alcoholgebruik een beetje aan het achteruitgaan was de laatste tijd moest er drastisch worden ingegrepen -dit om de graad van verdwazing op peil te houden bij de achterban- en bij de bevolking die anders de logica van het Belgisch socialisme niet meer dreigt te snappen. Een portie drugs kan dan helpen.

Daarom werd het perfecte ideologische wapen van de socialisten uit de kast gehaald, met name de legalisering van softdrugs.

Waar is de tijd dat Vandervelde het verplicht aankopen van minsten 2 flessen sterke drank invoerde, zogezegd omdat de arbeiders het geld niet hadden om in een keer 2 flessen te kopen -het dus zouden laten van alcohol te drinken omdat ze het niet meer konden aankopen vanwege geldgebrek. Ook al een lumineus socialistisch idee in die tijd.

Een oplossing voor dit probleem hadden die arbeiders (en anderen) echter al vlug gevonden, men legde geld samen om 2 flessen te kunnen kopen en klaar was Kees.

Nu samen aankoop weer in volle mode is bij de sociaaldemocraten mocht er volgens mij toch een voorwaarde aan de "eigen kweek" en het daarbijhorende gebruik van soft drugs worden opgelegd.

Het moet samen aangekocht worden, zo blijft het toch nog de stempel van het socialisme hebben, dan kan niemand zeggen dat de kameraden zijn afgedwaald.

Het zou een mooie zaak zijn mochten de socialisten zelf massaal hun drugs aankopen en gebruiken.

De bonzen doen het al, die zijn constant in de wolken en verblijven in hogere sferen, geen mens die hen begrijpt maar dat speelt geen rol in onze politieke kindertuin.

Zo verwelkomde dit weekend de socialistische premier Di Rupo twee beren als waren het staatshoofden en heeft de rode baron Vande Lanotte zich als eerste in ons land Minister van de Zee laten noemen.

Een normaal mens zou er nooit opkomen, vooraanstaande leden van een wietpartij -zoals de socialisten- wel.

Uit goede bron hebben we ook vernomen dat men bij de socialisten het lijflied -de Internationale- heeft aangepast aan de nieuwe tijden.

 De tekst van het nieuwe socialistisch strijdlied kan u hieronder lezen (of zingen) zo u wil.

Santé

Ik zag twee beren
Broodjes smeren.
Oh, het was een wonder
Het was een wonder, boven wonder
Dat die beren smeren konden
Hi hi hi, ha ha ha
Ik stond er bij en ik keek er naar

nvdr: pour les francophones la même chose

 

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter