Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Saturday16 February 2019

Saturday, 22 March 2014 18:30

De hogere middenklasse betuigt haar steun aan vreemdelingen terwijl ze het eigen volk in de steek heeft gelaten

Written by 

De middenklasse en de hoger klasse van staatsbedienden, samen met het profitariaat dat van immigratie leeft, is altijd vlug wanneer het er om gaat vreemdelingen te steunen. De meesten van hen zijn echter niet te bewegen wanneer de noden van het eigen volk moeten worden belicht of verdedigd.

De transnationalen hebben ook altijd de mond vol over sociale gelijkheid en welvaart, maar dat de eigen lagere- en onderklasse daar het slachtoffer van wordt, dat kan hen niet deren, net zoals het de kapitalisten niet deert dat een groot stuk van het volk in de armoede is verzeild geraakt.

Europa moet open staan voor buiten-Europese vreemdelingen en die mogen dan –net als de bevolkingen van de lidstaten- zich vrijelijk nestelen in de welvaartsstaten die wij hebben opgebouwd.

Het resultaat is er naar, tussen 2008 en 2012 is de werkeloosheid in de EU met 50% gestegen terwijl de uitgaven voor werklozen maar met 24% is gestegen.

Een gigantische verarming van onze eigen mensen.

Uit de bol gaan omdat iemand als Wilders weer een mediagenieke plaagstoot lanceert is dan ook goedkoop. Durf tegen de machtskliek iets te doen, tegen zij die onze welvaart afbreken door concurrentie van mensen aan te wakkeren via immigratie.

Aan zij die zo graag betogen voor het vreemde volk. Zijn jullie echt zo laag gevallen dat jullie je engageren voor de immigratiepolitiek van de kapitalistische elite en zo het eten –en meer- uit de mond van onze arbeiders en onderklasse stelen?

Ja, zo laag zijn jullie gevallen, als collaborateurs van de transnationale geld en mensenhandel.

Het smeerlappencollectief met de hoge morele pet op, dat zo verbergt hoe hard ze het eigen volk haten.

 

 

 

 

In Amsterdam zijn zaterdagmiddag duizenden mensen op straat gekomen om te demonstreren tegen racisme en discriminatie. Politicus Geert Wilders was kop van jut.Met de manifestatie wilden de betogers hun ongenoegen uiten tegen de recente uitlatingen van PVV-leider Geert Wilders over Marokkanen. Veel deelnemers dragen spandoeken met de tekst ‘Wij zijn allemaal Marokkanen’.

Meer: De Standaard

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter