Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Wednesday23 January 2019

Monday, 31 March 2014 18:33

De keppeltjesbrigade van het VB bezoekt nederzettingen Zionisten

Written by 

 

 

 Terwijl de 'keppeltjes' van het Vlaams Belang in eigen land de bezetting door vreemdelingen -van grote delen van onze steden- (terecht) aanklagen, supporteren ze voor de bezetters van steden in Palestina door Israël.

Consequent is de VB leiding nooit geweest.

Het is niet geweten of de keppeltjes van Dewinter in de Sjoel (synagoge) een gebedje voor de overleden Regine Beer hebben gehouden, maar vermits Voorpost de jaarlijkse herdenking van Oostfronters niet meer kan verzorgen dit jaar omdat ze klusjes moeten opknappen voor de partij - en zo de keppeltjesbrigade haar pogingen om de anschluss met het uitverkoren volk niet in de weg te staan - is dat wel denkbaar.

En Voorpost doet wat ze wordt opgedragen, binnenkort leveren ze misschien de bewaking voor Synagogen als het zo verder gaat.

Krijgen ze nog een zinvolle taak, weliswaar in dienst van vreemden, maar als de partij er geld voor krijgt -om sommigen een loon te betalen- kan het wel.

Dewinter is het soort politieke hoer dat je in elke beweging tegenkomt - toen hij  16 jaar was reeds een tafelspringer, eentje die elke bruine 'herdenking' op de voorste rij bijwoonde, nu spring hij op elke tafel waar ze hem een gratis - koosjere - trog laten leegzuipen.

Joden zijn dan ook niet kieskeurig als er zich een verrader aandient, en Dewinter is nooit kieskeurig geweest met wie hij in zee gaat als het er op aankomt zijn carrière te redden.

Zo vindt dat soort zich.

Hoeveel keren heb ik niet moeten horen -van dat volkje binnen de leiding van het VB dat 'Joden' overal de schuld van dragen, en het niet de schuld van kapitaal en elite was waardoor onze maatschappij naar de hel ging - (zoals ik durfde te poneren) om nu te moeten ervaren -van dezelfde mensen- dat 'Joden' de redding van het avondland betekenen.

En dus rekent die sloor van een Dewinter er vandaag op dat de Joden hem en zijn partij de hand boven het hoofd zullen houden mocht die verdrinken in de zee van N-VA euforie.

In Oekraïne is gebleken in hoeverre een nationalist kan rekenen op joodse steun, laf vermoorden ze de leiders na gedane dienst- zoals blijkt uit de moord op een kopstuk van de ‘Rechtse Sector’ daar.

Waar het economisch belangt -voor Vlaanderen of België- van deze kruiperige Israëlpolitiek van het VB ligt is mij een raadsel, meer nog, die is er niet.

De Joodse staat vernietigd systematisch huizen , landbouwgrond en infrastructuur die door de EU en ons land aan de Palestijnse bevolking werden geschonken, geld waar u en ik elke dag hard voor hebben moeten werken.

Dewinter vindt het prettig om die ‘bezette’ gebieden, gebouwd op gestolen grond van een inheems volk met zijn dom persoontje te gaan bezoeken en zijn steun ervoor uit te spreken.

Daar waar infrastructuur vernietigd werd die door ons werd betaald.

Maar wat kan je verwachten van een beroepspolitieker, nooit ergens gewerkt, altijd gevegeteerd op de gemeenschap, wat maalt zo iemand om uw zuurverdiende centen?

Ook wat betreft buitenlandse handel, waar ligt ons belang bij steun aan Israël, dat land kan maar overleven door Amerika, als bewaker van de olievelden in de regio, anders was het al lang verdwenen van de landkaarten.

En met de ontginning van schaliegas in Amerika kan het er nog van komen - wanneer de Amerikaanse elite het belang van de joodse lobby kan negeren - omdat ze Israël niet meer nodig hebben om hun olietoevoer te beschermen.

De strijd tegen islam -fundamentalisme mag niet een strijd tegen onze economische belangen met islamitische landen zijn of worden, maar moet compatibel met deze strijd zijn. En in landen waar het ons niet stoort, die islam kan worden aanvaard als een wezenlijk cultureel onderdeel van die landen.

Maar economie, geopolitiek en VB, een slechtere combinatie is niet denkbaar.

Dat interesseert die partij dan ook geen barst, de enige economie die hen interesseert is hoeveel geld ze van de Belgische staat kunnen incasseren.

En in ruil daarvoor steunt die partij de transatlantische en pro-Israël politiek van onze Belgische elite.

Anti-establishment, mijn voeten ja.

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter