Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Wednesday20 February 2019

Sunday, 16 May 2010 15:13

Kennen we jou al?

Written by 

promowebWorden jij en je vrienden al door ons aangeschreven? Zoniet, registreer jezelf en anderen dan voor de nieuwsbrief. Dit is de beste manier om op de hoogte gehouden te worden van het reilen en zeilen van het Alternatief!

{module Acajoom Subscriber Module}

Maar daarnaast willen we je natuurlijk ook ontmoeten op onze infosessies die de huidige stap zijn in de uitbouw van het Alternatief. Zaterdag 29 mei is de eerstvolgende sessie in Duffel, voel je vrij die dag eens binnen te springen!

Maar dat is nog niet alles, je kan ook voor een meer persoonlijke aanpak gaan en een van onze coördinatoren contacteren. Zo word je meteen betrokken bij de regionale uitbouw!

Wanneer je lid wordt krijg je bovendien een Alternatief ID nummer waarmee je kan inloggen in de ledenruimte van de webstek. Zo kan je met andere leden discussiëren over nieuws en artikels op de blog, en je krijgt bovendien verschillende instrumenten om je eigen campagne te voeren!

Maar begin anders eerst door ons op facebook of twitter toe te voegen. Zo leer je meteen mensen zoals jij kennen, die ook een volwaardig Alternatief willen!

Weg van de Wetstraat, op naar de Volksstaat!

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter