Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Wednesday16 January 2019

Friday, 25 July 2014 11:57

Biermarchand wordt Vlaams minister van Jeugd, cultuur en media, een verzopen regering waardig

Written by 

 

Sven Gatz bevoegd voor jeugd , cultuur en media: interbrew heeft nu zijn eigen  minister in de regering .

Open VLD kon niet werkeloos toezien hoe de N-VA, als fanatieke lobbyisten voor Voka en andere patroonsorganisaties het monopolie op het extreem liberalisme in Vlaanderen dreigde te verwerven.Daarom doen zij iets straffer : een lobbyist van de biersector tot minister maken . Een minister ook die van zichzelf heeft gezegd dat hij uitverteld is in de politiek, maar zoals iedereen weet, wanneer je maar genoeg geestrijke drank achteroverslaat komen de woorden vanzelf naar boven. En als dat dan  zatte mannenpraat is, wie zal het verschil merken in die Vlaams regering .Daar zijn ze toch al allemaal dronken van zichzelf.

Politiek in Vlaanderen: nog immer bier ,weib und gezang, wat zou je willen met gasten zoals die van de N-VA , het VB zal nog volk kwijtraken ,want daar bestaat deze traditie al jaren.Vlaanderen feest, de Vlaming betaald toch rekening, hebben ze zelf voor gekozen. à votre santé

______________________________

 

 

Sven Gatz verruilde de politiek in 2011 voor de Unie van Belgische Bierbrouwers. Hij had er toen zestien jaar in het Brussels en Vlaams parlement opzitten. Hij was naar eigen zeggen na zestien jaar in het parlement uitverteld.

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter