Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Saturday23 September 2017

Wednesday, 06 August 2014 15:24

Zijn methoden Joods actueel voorbode van hoe joods neonazisme werkt ?

Written by 

 

 

Dag dokter Vanranst,...

In verband met uw anti-Israëlische petitie zou ik voor mijn artikel graag weten hoe uw ouders/grootouders Joden in ons land behoed hebben voor het naziregime, hebben zij Joden verborgen? Helpen ontsnappen? Hebben zij geprotesteerd tegen de nazi’s in een Vlaamse krant met een petitie zoals u nu? Uw antwoord is belangrijk voor mijn artikel aangezien u Israël tot nu een historisch krediet toeschreef en ik wil vaststellen welk aandeel uw familie daarin had. Ik tref hen niet aan onder de ‘Rechtvaardigen onder de Volkeren’ maar de eerlijkheid gebiedt me om te zeggen dat sommige mensen toch moed aan de dag legde en dat bijvoorbeeld de pro-Joodse petitie van uw familie tijdens WOII aan de aandacht ontsnapte. Is dat in uw familie inderdaad het geval en heeft u nog een kopij van de moedige petitie of de namen van de geholpen Joden dan wil dat graag van u vernemen. Bij het ontbreken van een antwoord neem ik aan dat uw familie geen enkele bijdrage heeft geleverd om de moord op zes miljoen Joden in Europa te verhinderen.

Met passende groet,

Guido Joris
Redacteur Binnenland
Website: www.joodsactueel.be

 

Dit is want dokter Marc Van Ranst in zijn mailbox kreeg nadat hij had gewaagd de oorlogsmisdaden van Israël aan te klagen.Hier past echter het oude gezegde" dat de pot de ketel verwijt dat hij zwart ziet” Dit omdat in deze brief weer de oude truc van zionisten wordt gebruikt, truc die iedereen het zwijgen moet opleggen die kritiek heeft op Israël of op joden in het algemeen.Zionisten mogen de wreedste oorlogsmisdaden van Israël vergoelijken , hun moorpartijen steunen, hen treft nooit enige schuld, om van enig medeleven met de slachtoffers nog maar te zwijgen. Joden hebben dan ook maar met één iemand medelijden, met zichzelf.Misdaden waarvoor anderen voor het internationaal gerechtshof moesten en moeten verschijnen, waar mensen in Nurenberg voor hebben terechtgestaan, en ter dood zijn veroordeelt ,daar komen Israël, en met hen hun wereldwijde sympathisanten, met gemak mee weg.Sterker nog , wanneer nationalisten immigratie aanklagen, dan krijgen ze van de joodse gemeenschap een terechtwijzend vingertje, alleen neonazi’s doen dat.Wanneer nationalisten hun land vooropstellen en hun sociale verworvenheden willen beschermen , weer dat schijnheilig vingertje, alleen neonazi’s doen dat.Wanneer je het niet meer aan kan zien, dat kinderen in hun bed worden afgemaakt door het Israëlisch aanvalsleger en men kritiek geeft , weer het vingertje ,alleen neonazi’s geven daar kritiek op.Alles wat de zionisten niet zint komt voort uit een latent woekerend ‘ neonazivirus’ dat leeft bij alle Europese volkeren.Maar wat te denken van de uitspraak van Meir Shalev deze week in knack, die beweert dat er in Israël een dubieuze vorm van vaderlandsliefde in opmars is, en dat dit als een voorstadium van een opkomend joods neonazisme mag worden gezien.Past het dan niet dat zionisten, zoals die van Joods Actueel, een toontje lager gaan zingen.Want zijn hun methoden, de bevolking en individuen een collectief schuldgevoel proberen op te opleggen geen neonazistische praktijken ?

En wanneer dat leidt tot collectieve straffen (zoals dat in Gaza vandaag door het Israëlisch leger is gebeurt) dan zijn dat oorlogsmisdaden… en volgens de joden kan maar een soort mens die plegen… neonazi’s.

De pot die de ketel verwijt dat ie zwart ziet.

 

 

 

 

 

 

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter