Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Thursday21 February 2019

Wednesday, 01 October 2014 14:13

Als zelfs linkse jihadisten reclame maken voor de meeting van zaterdag met Gouden Dageraad

Written by 

 

Spijtig , maar het links jihadistisch volkje in Brussel (en hun Vlaamse broeders en zusters ) spreken nog altijd het liefst de taal van de elite, en dat is het frans, dus bij onderstaande tekst op hun affiche , pour les flamands la mème chose. Maar toch moeten we de linkse hooligans ,die zaterdag weer de boel op stelten gaan zetten in Brussel, danken, dank u voor de reclame voor ons avondje uit van zaterdag aanstaande.

Nadat N-SA reeds het  iniatief nam om op 1 mei van vorig jaar ,dit boven de hoofden van het links klootjesvolk ,dat op de grote markt zich het lazarus  kwam zuipen na hun sleeptocht door de straten van Antwerpen ,een meeting te geven. Kijken we er vol verwachting naar uit wat  dat onnozel , half gedrogeerde volkje , er zaterdag van zal bakken.We waren eigenlijk een beetje ontchoocheld die 1 mei, dat het zo gemakkelijk was om midden een verzameling linkse mondhelden een (in hun ogen) facistische meeting te kunnen geven. Die nicht van het AFF schrijft er nog altijd gepassioneerd over.

Terwijl onze steden ( zeker Brussel) vol zitten met gasten die gewapend de jihad voeren/willen voeren, met als doel een religieus dwangregime in ons land te instaleren , op die manier de burgerlijke linksliberale democratie de nek om te draaien, plannen enkele linkse warhoofden een betoging tegen het houden van een democratische meeting, met sprekers van een partij ( Gouden Dageraad ) die op democratische wijze werden verkozen.

Wij willen geen ideologische analyse maken van dit fenomeen, dat zou gezien het begripsvermogen van die gasten verloren moeite zijn, maar één ding is zeker.Hoeveel wiet of andere drugs moet je gesnoven hebben om zo ver van de realiteit te raken.

Na afloop van de betoging zal een zekere Geert Cool enkele woordjes tot de lieverdjes richten, hoogstwaarschijnlijk gelardeerd met citaten van Trotski (over het facisme). Trotski, de massamoordenaar die tienduizenden Russen vermoord heeft tijdens de communistische jihad van 1917 tot 1922. En dergelijke types (die vandaag nog steeds massamoordenaars als voorbeeld aanhalen) beweren de democratie en een vrije sameleving te verdedigen. Zij permitteren het zich anderen te verbieden een meeting te houden.Je zou bijna vragen waar de wet tegen het radicalisme blijft, waarmee men dat soort kan aanpakken? Maar een vrij mens laat zich niet door dergelijke ,op geweld gerichte , oproerkraaiers verbieden ,te gaan en te staan waar hij wil, te gaan luisteren naar wie hij wil ook.

Ik roep dan ook alle sympathisanten op deel te nemen aan de meeting zaterdag  aanstaande,dit met sprekers van de partij Gouden Dageraad, en met Adinolfi van de beweging CasaPound. Een meeting die op een wettelijke democratische manier wordt georganiseerd. Laat u niet afschrikken door welk soort van jihadisme dan ook, niet door dat van de islam en niet door dat van marxistische imams.

 

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter