Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Wednesday23 January 2019

Tuesday, 07 October 2014 10:57

Leiders Islamitische Staat kopen massaal boek 'Islam For Dummies' en het intelect van Abou Jahjah

Written by 

 

Voor hen die zich afvragen, hoe Islamitische Staat ( IS ) zijn vijanden kiest ,en van welke koran-geleerde ze de interpretatie van hun geloof  aanhangen, voor hen is er nu een antwoord.Amerikaanse inlichtingsdiensten hebben uitgevloeid ,welk soort boeken ‘bekende ‘ en minder bekende I.S kopstukken  bestellen. Eerst en vooral blijken ze dat  bij voorkeur te doen via de ( Amerikaanse) internetboekhandel Amazon. En de topper is het boek “ Islam for Dummies “

De streng religieuze ‘strijders’ ,die tegen het Amerikaanse kapitalisme zeggen op te komen, kopen dus massaal hun Koran bij de Amerikanen. De Hollywoodversie .

En de Belgische elite breekt zich intussen het hoofd, over waarom er vanuit ons land zoveel ‘strijders’ naar ginder vertrokken zijn. Een omdat de fantasie van onze bestuurders, en van de intellectuele elite ,zeer beperkt is, komen die ( wie had iets anders verwacht ) uit op de gebruikelijke dada’s die dat soort volk verspreid.

Het is discriminatie (gepleegd door de dwaze blanke man, de onnozele landgenoot, die niet wil snappen wat voor zegen de multicultuur brengt ) dat die jongens drijft. Het feit dat die jongens niet de jobs mogen overnemen van het eigen volk ,dat speelt ook een rol. Dat ‘eigen volk’ ,dat zo egoïstisch is om zelf te willen werken en voor hun gezinnen te zorgen, en niet aan de dop wil gaan staan, zodat die edele moslimjongeren hun plaats kunnen innemen op de arbeidsmarkt. Daar ligt de drijfveer om te gaan vechten voor Allah bij die gasten, zo luidt het. Zelf een pipo als Abou 'Jahjah' ( Johannes in het vlaams) mag deze klaagzang in onze media aanheffen, als een muezzin op de moskee van het zelfmedelijden. Mijnheer heeft nu een 'burgerbeweging' opgericht 'Movement X '  waarschijnlijk naar analogie met de terreurbende van Malcolm X  in Amerika, want onze Libanees ( die zijn schup moest afkuisen in zijn eigen land) beweert nog altijd radicaal en dissident te zijn. Ja, wanneer je voor een krant als de Standaard  schrijft,dan moet je wel radicaal en dissident zijn. Radicaal  verbonden met de elite zeker! En die elite geeft deze clown uit de Libanese sloppen ook de ruimte om op te roepen tot 'de gewapende' strijd in hun krant. Maar dat verwonderd ons niet, geweld tegen het volk gebruiken, gepleegd door vreemdelingen, dat moet kunnen voor de burgerlijk elite. En daarom huren ze een voddevent in, uit een regio waar ze elkaar al decenia afmaken. Die zal hier bij ons de samenleving helpen organiseren zegt hij. Voor je een abonnement op en dergelijke krant neemt moet je al goed zot zijn. Dat de 'vreemde ' gemeenschap  het koopt, de AVVK op de voorpagina is al lang weg, ze kunnen het met die Abou op kop, de 'moslimkrant' (voor dummies) 'gaan noemen, en er een groene -beter nog-een zwarte IS  vlag als logo gebruiken.

Omwille van de discriminatie in ons land ,gepleegd tegenover jongeren met een moslimachtergrond, radicaliseren die zich ,zegt die Abou( Johannes ) ,gesponsord  door de gazet van de multiculturele elite, en plooien ze zich terug op hun geloof. Ze verdiepen zich in filosofie en esoterisch ervaringen.(Koppensnijden doen ze alleen in hun vrije tijd ).En intellectueel als ze zijn, bestuderen ze daarbij de moeilijkste religieuze werken.

Islam For Dummies

 

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter