Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Thursday21 February 2019

Friday, 10 October 2014 15:19

Sympathisant repressieslachtoffers wordt Belgisch minister binnenlandse zaken, voor wanneer amnestie?

Written by 

Jambon sprakt op samenkomst oud leden Waffen SS , hij zal daar zeker het thema amnestie hebben aangehaald, nu collaboreren de Vlaams nationalisten van de N-VA met de belgische elite om de sociale verworvenheden van het volk af te breken. Wij durven er gif op innemen dat die van de  N-VA, die als activisten jaren hebben geteerd op de miserie van repressieslachtoffers,dit om binnen -de beweging- carriere te maken, nu al hun beloftes terzake ( die ze zeker aan de vele vlaamse cafe-togen, waar de 'strijd' zich op zijn hevigst afspeelt bij dat soort mensen, hebben gedaan ) zullen inslikken. De liberale euroregionalisten van de N-VA hebben reeds de Vlaamse onafhankelijkheid ingeruild voor belgische macht,en daarmee de belangen van het Vlaamse volk verkwanselt,dit ten voordele van de belangen van de belgische economische elite.

Morgen zullen Vlaamsnationalisten trouw aan de koning en aan de wetten van dit apenland zweren, daarmee al hun Vlaamse beloften verraden. De koning zal tevreden zijn, en samen  met hem de burgerij, die verder, en met meer macht, het volk mogen uitpersen.

En nog een klein detaille, waarom was / is er een cordon tegen het Vlaams Blok/ Vlaams Belang? Wat hebben die dan meer (aangebrand) gedaan dan wat mensen zoals onze nieuwe- ministere de l'interieur- Jambon heeft gedaan. Of worden alle zonden vergeven wanneer men maar bereid is de belangen van het belgisch patronaat en bourgeosie te dienen.Zo is dat lezers, en al die zever, over dat men niks met mensen van doen wil hebben die banden hebben met een bepaald 'verleden' dat is maar schijn. De belgische bourgeoisie werkt met iedereen samen die hen de macht in dit land kan doen behouden, inclusief die van Laken. Was het uitdelen van GAS boetes, aan nationalisten, die met vlaamse vlaggen verschenen bij de 'koninklijke intrede' in A niet een hint dat men het eigen volk zou inruilen voor die van 'koninklijke bloede' ?

En dus alleen een economisch links nationalisme kan een antwoord bieden op het immer weer verkopen van de volksbelangen,dit door burgerlijke rechtsnationalistische partijen. Weg van het verraad ,weg van het steeds maar de broek afdoen voor het grootkapitaal ,in ruil voor ministerposten. En o ja , voor ik het vergeet, ze zijn bij de N-VA dolblij dat Di Rupo weg is, een Waal, lid van het minderheidsvolk in dit land, die eerste minister mocht spelen over de meerderheidsbevolking van Vlamingen. Je zou zo denken dat we met Vlaamsnationalisten ( de sterkste partij)  in de regering, een Vlaming als eerste minister zouden krijgen, neen begot, we krijgen een Waal en super-belg als eerste minister. De kracht van verandering. De Wever noemde ons ( N-SA ) ooit ,infantiel -dit omdat we op onze blog onderstaande foto hadden geplaatst. Maar hoe we een partijleider moeten noemen, die te laf is om eerste minister te worden en de vlaamse belangen zelf in de regering te gaan verdedigen, dat weet ik niet, daar zijn namelijk geen ( beleefde) woorden voor.

 

RR

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter