Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Wednesday16 January 2019

Monday, 26 January 2015 09:35

Ondanks kerkers en boeien, toch puik resultaat kameraden Gouden Dageraad

Written by 

 

We hebben in Europa, met name in Griekenland weer een fantastische overwinning van de democratie mogen meemaken, een historische verkiezing…weeral. Het wordt een echte klucht ,dat adagium ,historisch. Ook in ons land hebben we pas- een historische- stembusgang achter de rug, maar wat er historisch is ,aan het feit dat liberale Vlaams nationalisten de meid spelen voor de Belgische elite. Ik zou het niet weten, is het niet dat wat die al meer dan 100 jaar doen?

Historisch zijn deze verkiezingen, die werden gehouden in Griekenland  -op één punt zeker, het bevestigd de historische praktijk van de elite ,en de geldmagnaten- om links in te schakelen als ze het volk willen oplichten. En de verkiezingen tonen ook aan dat de elite er niet voor terugschrikt – om tot dit doel- extreemlinks vrij spel te geven, door nationalistische opposanten op te sluiten, of in het geval van Gouden Dageraad, daarbovenop  nog enkele kandidaten  van die partij -in volle campagne – huisarrest op te leggen. Tot zover de vrijheid van vereniging en de vrijheid van spreken in Europa.

En democratisch dat deze praktijken zijn, dat kan je niet geloven, links wordt er zelfs hysterisch euforisch van, dat de kapitalistische elite hen deze dienst heeft willen bewijzen , dat is toch te mooi om waar te zijn. (Wedden dat Tsipras  en zijn links bende daar een  hoge prijs voor zullen betalen, dit tijdens  de onderhandelingen over de Griekse schulden aan de Eurocratie) . Hollande, de Franse bourgeois-socialist heeft zijn communistische Griekse spitsbroeder van Syriza al geluk gewenst ( dat praat makkelijker als men nadien miljarden uit het Griekse volk moet helpen persen).

En eerlijk dat deze verkiezingen verlopen zijn, helemaal in de stijl van hoe Kabila ,en andere despoten, dat in dictaturen doen, die sluiten ook hun tegenstanders op in gevangenissen ,als er verkiezingen aankomen. Europa is waarlijk internationalistisch-multicultureel georiënteerd,  de Europese elite neemt nu zelf de praktijken van apenlanden over, - want de ambitie om zelf een apenland te worden is groot- dit om hun macht veilig te stellen. Alles voor de vrijheid, de vrijheid van de elite en hun knechten welteverstaan.

Het is dan ook een wonder te noemen dat de kameraden van Gouden Dageraad  er toch ( volgens voorlopige resultaten) nog in geslaagd zijn om meer dan 6% van de stemmen te halen.

Proficiat kameraden! Met geboeide handen  toch een match winnen, want Gouden Dageraad heeft wel degelijk gewonnen, dit door het feit dat de bourgeoisie van links en rechts graag had gezien -dat door hun maffiapraktijk ,door partijleden op te sluiten –dit geleidt zou hebben tot de vernietiging van de partij. Lekker niet dus. En dat heeft die partij helemaal alleen voor elkaar gekregen, ,niet zoals Syriza ,welke een samenbundeling van vier partijen is, met daarbovenop nog allerlei andere bewegingen van het links extremistisch geweld , soortement AFF en ander onverdraagzame multicullers en islamknechten . Van stalinisten tot nog grotere aanbidders van de rode holocaust, allemaal broederlijk  verenigd als herboren –democraten.

Maar in ons land ,en in de pers ( in handen van de geldmonopolies) konden we reeds het volgende lezen, dat men verheugd is- dat Syriza gewonnen heeft, en niet die fascisten van Gouden Dageraad, gekken die dat schrijven,die kunnen  blijkbaar hun verlangen naar de tijd van de rode massamoorden niet verbergen, ja de holocaust van Stalin en Mao kan nog op veel steun rekenen in Europa , zeker bij de antifascisten. En dat soort (antifascisten) hebben ze nu ook bij het VB ,want hun nieuwe voorzitter, die wil niet meer als extreemrechts door de regimepers worden benoemd, neen, zij zijn antifascistische democraten zegt die vent ,dit volgens hun eigen lemma : anti-islamisme is antifascisme. Hoe laag kan je gaan (dit om aan de bak -trog zei vader Dillen- te blijven slurpen  ,gezellig tussen de rest van het politiek crapuul, dat alleen maar aan zakkenvullen doet?) Zeer laag, zo blijkt. En daarmee zijn we in ons eigen land beland, want ook hier zijn verkiezingen alles behalve democratisch. Hier stopt men je niet (nog niet) in de gevangenis ,om je politiek te elimineren, men neemt wel politieke dissidenten hun burgerrechten af , zodat die niet kunnen zetelen, mochten zij verkozen raken, en verkozen raken in een Euro-democratie (en zeker in België) is niet evident. Want de particratie eigent zich miljoenen van de staat toe om hun campagnes te betalen. De rest kan de boel zelf ophoesten, zeer democratisch allemaal. En mocht het toch lukken, om op te komen, dan heeft de bourgeoisie- en de politieke elite-nog een troef, je moet de kiesdrempel halen. En om die te halen zou je dus propaganda moeten kunnen maken, maar de TV is in handen van hetzelfde smeer als deze die in de beroepspolitiek actief zijn . Zeer eerlijk die verkiezingen bij ons. Een voorbeeld van hoe transparant ( wat een lullig woord) de elite de zaakjes regelt.

 

Maar de resultaten ,vandaag behaald door Gouden Dageraad –tonen dan weer aan, waar een wil is ,daar is een weg.

 

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter