Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Wednesday16 January 2019

Tuesday, 27 January 2015 17:36

Griekse communisten smeden verbond met vreemdelingenhaters, mooi is dat !

Written by 

 

Vanaf vandaag is kritiek geven op immigratie, en op Joden (die volgens leider Panos  Kammenos van de onder  de communistische regering dienende  partij van de Onafhankelijke Grieken- geen of te weinig belastingen betalen) een progressief gegeven. Niks fascistisch meer aan, niet xenofoob- maar Griekse realpolitik.

De linkse hypocriete progressisten,  hebben –vooralsnog alleen in Griekenland- het nu eindelijk  door ,en hebben het door hen jarenlang als vreemdelingenhaat verketterde discours over anti-immigratie,nu als een legitiem thema aanvaard. Sterker nog, de communisten van Tsipras hebben samen met –xenofoben- een regering gevormd, wat een communist al niet doet om macht binnen het kapitalisme te verwerven. Liefst dan nog met een bondgenoot die behoort tot de meest reactionaire liberale rechtervleugel van de burgerij , maar niettemin, vanwege de onvrede  over de  economische en financiële verdeling van het Europese kapitaal –en het aandeel dat het Griekse kapitalisme daarin volgens hen zou moeten hebben -toch het nationalisme aanhangt. Panos Kammenos heeft nochtans ruimschoots zijn deel gehad ,aan het geklungel van de Griekse elite, en aan het frauduleus nepotisme van de hogere middenklasse en elite die hij vertegenwoordigde toen hij verschillende ministeriele functies waarnam tijdens vorige regeringen. De communisten van Syriza kunnen een ervaren burgerlijk liberale fixer zoals hij er een is best goed gebruiken. Eentje die de klappen van de burgerlijke politiek kent, die het gemarchandeer en de loze beloften van de burgerij aan het volk mag verkopen, want Tsipras en de zijnen hebben zich tot vandaag alleen maar beziggehouden met stakingen en vernielingen van goederen .

Maar dat is niets in vergelijking met de bocht die de roden nemen inzake immigratie , in Griekenland geen cordon sanitair, neen in Griekenland vormen  roden en xenofoben een front. Alle rode clubjes in Europa kunnen zich langzamerhand ontbinden, het AFF kan de boetiek sluiten, de rode kameraden in Griekenland hebben het licht gezien, ze vinden dat er genoeg vreemdelingen in hun land zijn. Want mocht je daar een radicaal tegengestelde mening over hebben ( en ze zeggen wel dat ze die hebben) dan kan je toch niet samen regeren met  een partner die vreemdelingen uit het land wil. Of volgen communisten toch nog altijd een beetje de tactieken van vadertje Stalin, die was – tijdens de grote patriottische oorlog- ook niet te beroert om de orthodoxe kerk een vooraanstaande rol te laten spelen, (wat de partij van de Onafhankelijke Grieken vandaag weer in de Griekse scholen wil promoten- tussen haakjes een programmapunt van Gouden Dageraad ) en ook de xenofobische trekje van Stalin tegen joden, Polen ,en andere vreemde koelakken- is nu terug bij de regeringspolitiek van de communisten in Griekenland. En tussen ons gezegd en gezwegen: wat veel linksen echt over vreemdelingen denken ,dat is nu in Griekenland bewezen, genoeg hebben ze van die vreemdelingenhandel, alleen mogen ze dat niet luidop zeggen van hun marxistische imams, dat zijn die onaangepaste proffen, en dat zootje ongeregeld dat onze pers ( en ons gijzelt) met hun politiek correcte leugens en hun gezeik over integratie en anti-discriminatie.

Nu moeten de onafhankelijke Grieken zich nog eens duidelijk uitspreken over de islamisering van Europa. Dan hoeven de rode klungels in de rest van het contingent niet elke week weer op te draven om tegen mensen van PEGIDA te gaan staan brullen, en kunnen ze stoppen met treinen in brand te steken. Ik weet dat sommige roden werk willen, maar brand stichten en mensen in de fix willen steken ressorteert meer onder terrorisme. Want nu er weer een communistische regering in een Europees land aan de macht is ,nu gaan jullie dat toch niet verbrodden voor de kameraden in Griekenland zeker, dit door nationalisten aan te vallen , de  bondgenoten  van extreemlinks in Griekenland. Want je weet wat vadertje Stalin altijd zei, de opbouw van het communisme in één land is mogelijk en moet op alles voorrang krijgen. Dus als –in jullie ogen-xenofoben in Europa betogen ,doe dan de oogjes toe. Want de samenwerking met vreemdelingenhaters in Griekenland is een voorwaarde voor communistische macht in dat land, dus slikken en doorspoelen kameraden.

 

En ik moet eerlijk toegeven , men zegt dat de geschiedenis zich niet herhaalt, of het is als een parodie ervan. Met de communistische regeringsvorming in Griekeland(en het samengaan met een anti-vreemdelingenpartij om de macht te verwerven) -en de bocht die de Europese linkse zooi neemt, om dat goed te praten- heb ik mij in tijden niet meer zo geamuseerd . Die linkse intellectuelen, wat een bende hoeren zijn me dat, als het op kazakkendraaien aankomt ,dan steken zij de burgerij naar de kroon.

 

 

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter