Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Wednesday16 January 2019

Friday, 13 February 2015 15:49

Zuhal Demir (N-VA) Turkse politieke huurling in dienst van de Belgische kapitalistische elite

Written by 

 Linkse activisten moeten vandaag zeer tevreden zijn, namelijk met het feit ,dat een allochtoon lid van de elite  onze sociale verworvenheden helpt vernietigen. In elk geval zijn de grote kapitalisten zeer tevreden met de uitlatingen van de Turkse vreemdelinge Zuhal Demir ,top allochtoon en lid van de partij van het patronaat ,de N-VA. Dit voor haar gezeik over het opleggen van sociale vrede in ons land. We hadden nog niet genoeg sociale reactionairen, van eigen bodem rondlopen in ons land, de kapitalisten (en hun zetbazen van de particratie) voelen daar blijkbaar bovenop de noodzaak hulp in te huren van mensen die afkomstig zijn uit ontwikkelingslanden zoals Demir die een Turkse is. We hoeven de Turken niet in de E.U op te nemen, ze spelen nu al de baas in de NAVO en in onze politiek. Ze zijn dus al in de E.U aanwezig, die monsterstaat met zijn afgrijselijke volkerenmix.

Om hun liberalisme aan de bevolking op te kunnen blijven dringen, en daarbij onze verworven rechten af te breken, huurt de elite dus die vreemdelingen in. En links maar applaudisseren voor de ‘actieve’ inzet van allochtonen in de politiek. En maar zeiken ,dat we zo naar een ‘rechtvaardige’  sociale maatschappij evolueren. In linkse kringen moet er toch veel brein-aids woekeren, hoe is het anders mogelijk, dat die pummels zo staan te juichen, bij de tactieken van het grootkapitaal om vreemdelingen in te zetten, die onze welvaartstaat naar de kl… helpen. Achterlijke bende is dat. Het morele neusje altijd in de wind, maar dat het stinkt, dat rieken ze niet.

Zelfs heeft dat politieke parvenu Demir (dat nu onze sociale verworvenheden wil afbreken) dik en vet geprofiteerd van alle sociale voorzieningen die er in ons land bestaan ,zij heeft rechten gestudeerd en is nu advocaat ,terwijl velen van ons in de fabriek stonden te zwoegenterwijl dat mens op onze kosten aan het studeren was. Toch wil zij juist datgenen afbreken, wat onze vaders en moeders- wat wij, en onze voorouders - door de jaren heen, hebben opgebouwd. Niet zelden door strijd te voeren. Schaamte heeft dat soort ingevoerde mensen blijkbaar niet. Wat zouden zij ook, zij zijn het gewoon op hun wenken bedient te worden ,en anderen voor hen te laten werken. Het is hier een hemel op aarde, voor hen welteverstaan.

Dat mens leeft hier, in iemand anders zijn land (omdat haar ouders te berooid en te lui waren om in eigen landen een leven op te bouwen, zoals normale mensen dat doen, en zoals onze voorouders dat hebben gedaan) en als dank probeert ze het gewone volk van bij ons, het brood uit de mond te stelen, en ons het stakingsrecht te ontnemen. Dat lijkt toch aardig de weg van een Turkse islamitische staat op te gaan. Het islamisme is zoals elke religie, het beschermt de rijken en de machtigen tegen het gewone volk, waarom denk je dat Mohammed dat koranverhaaltje uit zijn duim heeft gezogen. Hij had veel economische doelstellingen te verwezenlijken voor hem en zijn clan  in Mekka. Dat hebben religies altijd gedaan, de rijken gediend. Daarom dat onze elite-kijk naar de uitspraken vanuit het katholieke onderwijs over het toelaten van hoofdoeken in de scholen- er zo verzot op zijn. Het volk dom en klein houden, is dat niet wat religies altijd doen/ hebben gedaan, troost biedt religie ook ja, aan de armen (vooral aan de armen van geest), de rijken hoeven geen troost, zij troosten zich met ons werk en ons geld in hun zakken te steken.

Juich PVDA, juich, jullie vorm van Animal-Farm is in aantocht. Mogelijk gemaakt door een coalitie van links, de burgerij en vreemdelingen ,vreemdelingen die fanatiek gelovig zijn . Mede mogelijk gemaakt door hand en spandiensten van een atheïstische partij als die van jullie. Papenlikkers zijn jullie , nog altijd die linkse kajotters uit Leuven. Geen kruimel verandert, alleen heet jullie God nu Allah, in plaats van Mao.

--------------------------------------------------------------------------

 

Kamerlid Zuhal Demir (N-VA) eist dat er de komende twee jaar sociale vrede is. Ze koppelt de eis aan het bereikte loonakkoord dat ook twee jaar geldig is.

 

 

 

Demir is tevreden dat het sociaal akkoord is goedgekeurd. ‘De socialistische vakbond heeft alweer niet meegedaan, maar dat is niet nieuw. We zijn tevreden met het akkoord want er zitten talrijke maatregelen in die tot jobcreatie leiden.’

 

Het N-VA-Kamerlid noemt jobcreatie essentieel voor haar partij en verwacht dat de regering en betrokken sociale partners het loyaal uitvoeren.

 

‘Ik heb begrepen dat de regering het sociaal akkoord loyaal en integraal gaat uitvoeren. Maar, beste collega’s, it takes two to tango’, zei ze verwijzend naar het ACV. ‘Sommigen hebben het akkoord goedgekeurd, maar een aantal minuten later stelden we vast dat ze ook acties aankondigden. Het akkoord is gesloten voor twee jaar, dus ik verwacht op zijn minst twee jaar sociale vrede in dit land.’

Bron: De Standaard

 

 

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter