Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Saturday23 February 2019

Sunday, 15 February 2015 10:26

Er is maar één straf voor terroristen: de doodstraf

Written by 

Als het PEGIDA(isme) één eis moet stellen, dan is het deze: terroristen moeten de doodstraf krijgen! Laat het humanitaire gelul maar aan links en de halfzachte democraten over, het volk eist bescherming en vergelding. Nu zorgt de elite alleen voor de bescherming van zichzelf en haar familie. Kijk maar naar De Wever, die wordt op zijn vakantie beschermd door tien politieagenten in vier gepantserde wagens en dat is dan nog alleen maar de bescherming voor het burgemeestertje van een (op wereldschaal gezien) kleine stad. De gewone burger loopt onbeschermd rond en kan zo afgemaakt worden door die smeerlappen van terroristen. Als we ze te pakken krijgen, dan moeten we dezelfde hardheid durven tonen als die die zij hanteren: de doodstraf. Dat is dan nog veel menselijker dan wat zij doen met onschuldigen. En aan al die luitjes die zo graag beweren dat er geen gevaar bestaat, dat het gevaar maar in de geest van "onverdraagzamen" spookt. Waarom laat de elite zich dan zo sterk beschermen? De burgeroorlog is reeds een tijdje aan de gang in Europese steden (dat zeggen nu zelfs Amerikaanse defensiespecialisten) met name daar waar er een enorme concentratie aan gemengde culturen leeft. Sommigen zullen maar wakker schieten wanneer zijzelf slachtoffer zijn. En zolang dat niet het geval is, zullen ze het gevaar minimaliseren. Sommigen zullen ze het gevaar ontkennen omdat ze ervoor betaald worden, anderen omdat ze stiekem sympathiseren met deze moordenaars, weer anderen uit pure liefde voor de multi-kul (toch maar de waarheid blijven ontkennen, zoals velen de moord op miljoenen burgers in de Sovjet-Unie jarenlang hebben ontkend of geloochend). Toevallig is deze ontkenningsziekte iets zuiver links. Laat er echter geen twijfel over bestaan: zij zijn even schuldig. Ook zij zijn onze vijand. Zoals ze de vijand zijn van elk vrij volk. Deze tijd is geen tijd om in je zetel te blijven zitten. Als je rechtstaat, dan kun  je beter terugvechten om je gezin en jezelf te beschermen. Of denkt u dat de politiekers dat voor jou zullen doen?

 


 

Een dode en drie gewonden bij schietpartij in Kopenhagen

'Alles wijst erop dat dit een terroristische aanslag is'

Bij een schietpartij op een debat rond vrije meningsuiting en heiligschennis in de Deense hoofdstad Kopenhagen is één dode gevallen. Ook drie agenten zijn gewond geraakt. De politie sprak eerst van twee daders, maar volgens getuigen gaat het om één man.

De Deense politie zegt dat uit getuigenissen blijkt dat de schietpartij in het cultureel centrum Krudttonden slechts door één man werd gepleegd. Ze hebben een opsporingsbericht uitgestuurd. Zaterdagavond laat was de klopjacht op de verdachte nog steeds aan de gang.

Bron: De Standaard

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter