Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Saturday23 February 2019

Monday, 02 March 2015 06:41

Extreemlinkse communisten vechten in dienst Russisch imperialisme

Written by 

De geschiedenis herhaalt zich, ditmaal in Oekraïne

Ook in ons land lopen er individuen rond - en ze nemen nationalisten op sleeptouw - die zich dienstbaar opstellen tegenover de belangen van de Russische buitenlandse agressie, agressie die zich nu ontplooit in Oekraïne.

Dat wij geen voorstander, ja zelfs tegenstander zijn van de eigen EU-elite is genoegzaam bekend. (Sommigen denken dat Europa zonder de NAVO anders zou zijn, wat een complete valse analyse is, ingegeven door hen die ons land willen verzwakken.)  Maar dat houdt geenszins in dat wij daarvoor onze nationale belangen en soevereiniteit ten opzichte van Rusland (of om het even welk andere grootmacht ) zouden willen of moeten opgeven. Wright or rong my country (laat ons voor één keer het Britse chauvinisme hanteren).

Het kan niet en het mag niet de bedoeling zijn dat wij nationalisten de belangen van om het even welke grootmacht boven die van ons eigen volk stellen. Deze piste om "onafhankelijkheid" te verwerven werd al tot onze eigen grote schade uitgeprobeerd, noch mogen wij aanvaarden dat er provocateurs in onze gelederen infiltreren die een nieuwe collaboratiepolitiek voorstaan, deze keer met een bondgenoot (Rusland) die wat betreft cultuur en politieke zeden (en niet te vergeten ook vanwege hun multiculturele ambities) compleet vreemd is aan onze eigen culturele en politieke  belangen.

Het is dus niet verwonderlijk (zeker vanwege dat multiculturalisme van de Russische elite) dat de steun voor deze Russische politiek vanuit extreemlinkse en communistische hoek komt, en van handlangers die daarvoor worden betaald.

 


 

Jonge communisten vochten mee aan de kant van de separatisten

Spanje pakt als eerste ‘Oekraïnestrijders’ op
 
Spanje is het eerste EU-land dat optreedt tegen ‘Oekraïnestrijders’. De Spanjaarden streden mee aan de kant van Rusland. Het gaat om harde communisten

De beelden doken vorige zomer op. In een Russischtalig filmpje is te zien hoe Rafael Muñoz Pérez (27) en Ángel Davilla-Rivas (22) op een tank zitten met een automatisch geweer in de hand. De kameraadschap met de rebellen spat van het scherm. Als achtergrond weerklinkt het bekende linkse strijdlied ‘el pueblo unido jamás será vencido’. De twee jonge Spanjaarden steken lachend hun vuist in de lucht en roepen de oude leuze die de Spaanse republikeinen tijdens de burgeroorlog gebruikten:

Bron: De Standaard

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter