Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Saturday16 February 2019

Tuesday, 16 February 2010 16:54

Links danst op lijken

Written by 

Vorige zaterdag heeft het N-SA met een kleine delegatie deelgenomen aan de jaarlijkse treurmars die in Dresden gehouden werd naar aanleiding van de terreurbombardementen op deze stad op het einde van de laatste wereldoorlog. Gedegenereerd links deed naar aloude gewoonte niet mee aan deze herdenking. De linkse chaoten hebben het niet zo voor herdenkingen waarbij eigen volksgenoten, vooral arbeiders en gewone mensen, worden herdacht die door de democraten van het anti-fascisme op de meest moorddadige wijze werden afgeslacht. Als gedegenereerd links niet ontkent dat de antifascistische moordmachine onder US- en USSR-bevel genadeloos miljoenen mensen (vrouwen en kinderen eerst) op een industriële wijze heeft omgebracht tijdens haar democratische bevrijdingsstrijd, dan kan gedegenereerd links inpakken met haar morele superioriteit. Een superioriteit die ze nu meent te hebben op basis van het feit dat ze de ene misdaad wel en de andere niet benoemt. Dit geldt uiteraard ook voor de burgerlijke en "groene" partijen die elk jaar de dodenherdenking onteren door geweld te gebruiken tegen bedevaarders die tegen de gruwelen van de oorlog willen demonstreren.

 

Gedegenereerd links in Duitsland gaat zo ver dat ze meegaat in de logica van het kapitaal en de politieke elite, die de moordpartij in Dresden minimaliseert. Zo wordt het dodental dat de geallieerde slachtpartij heeft aangericht systematisch vervalst. Jaren werd aangenomen dat er ongeveer 250.000 doden zijn gevallen, maar negationisten hebben dat getal teruggebracht op 25.000. Negationisme is in Duitsland een courant toegepaste praktijk als het gaat om het verdoezelen van oorlogsmisdaden gepleegd door de US en de USSR tijdens de Tweede Wereldoorlog. Er is maar een uitzondering op die regel en dat is zich negationistisch uitlaten over de Shoah. Dan worden alle democraten ziedend en krijgt het Duitse gerechtelijke apparaat een stuiptrekking. Daarom zitten er in Duitse gevangenissen nu weer politieke gevangenen. Intussen is deze kwalijke praktijk in geheel Europa ingeburgerd, samen met het verbod om immigratie (en de gevolgen) op een historisch-correcte wijze te duiden.

Op de haatblogs van het antifascisme is vandaag weer gefeest en gedanst. De kruiperige trotskisten van Blokbuster zijn zelfs fier dat ze zijn gaan meehelpen daar in Duitsland. Meehelpen om bedevaarders in elkaar te meppen. Kwestie van de Polizei van het grootkapitaal een handje toe te steken. Zo kon deze Polizei zich al een beetje trainen tegen de tijd dat Duitse arbeiders in opstand komen tegen de Euro-elite die het sociaal systeem wil vernietigen. Maar wat wil je, trotskisten zijn sinds Kroonstad getraind in het helpen vernietigen van het eigen arbeidersvolk! Voor de internationale (lees: globalistische) revolutie hebben ze veel over. Als ze daar het eigen volk voor moeten opofferen, so what! Stel je voor dat er mensen op een herdenking naar aanleiding van de Shoah zouden gaan brullen dat de deelnemers moeten opkrassen. Dat er mensen op dergelijke herdenking zouden staan roepen dat die doden niet mogen misbruikt worden voor politieke doelen. Het zou een nooit geziene schande zijn. En in onze ogen terecht. Maar als gedegenereerd links en het zich democratisch noemend straatcrapuul dat doet bij een bevolkingsgroep die de gele ster van neonazi opgeplakt heeft gekregen, dan is alles geoorloofd. Ook een feestdans uitvoeren bovenop lijken.

Het past bij gedegenereerd links. Hun geschiedenis is bezaaid met miljoenen lijken. Net zoals de geschiedenis van het liberaal-kapitalisme. Daarom dat ze elkaar zo graag mogen.

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter