Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Thursday21 February 2019

Sunday, 25 January 2009 20:48

N-SA zet 2009 succesvol in!

Written by 

Gisteren, 24 januari, vond de sfeervolle en geslaagde N-SA nieuwjaarsreceptie plaats. Zowat 70 aanwezigen genoten van gratis spijs en drank. In de Nieuwjaarstoespraak werd de nadruk gelegd op wat de doelstellingen zijn voor het N-SA in het komende jaar, een crisisjaar en een verkiezingsjaar, voor zover daar veel verschillen tussen zijn. Van de verkiezingsstrijd zal het N-SA alleszins gebruik maken om haar visie en standpunten verder te verspreiden. Daarnaast werd het voor het N-SA succesvolle startjaar 2008 kort overlopen, waarbij organisatorische en ideologisch-inhoudelijke uitbouw op de eerste plaats kwamen. In de nabije toekomst zal het N-SA alvast op diverse manifestaties aanwezig zijn, of deze zelf organiseren natuurlijk. Later op het jaar zal werk worden gemaakt van de veel gevraagde periodieke N-SA-publicatie.

 

Opmerkelijke tussenkomst op de Nieuwjaarsreceptie kwam van Vlaams Belang-militant Bert Wenselaers die een boodschap wenste te verkondigen. De tekst van zijn tussenkomst kan u als open brief hieronder lezen.

 KLIK VOOR VOLLEDIGE RESOLUTIE
  

Het N-SA bestuur bedankt alvast de aanwezigen, de nieuwe leden en de militanten voor de geslaagde inzet van het nieuwe jaar!

 


N-SA Coördinatie

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter