Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Thursday16 August 2018

Monday, 19 October 2015 12:25

Raadsel der onverenigbaarheden

Written by 

Een raadseltje voor onze lezers.

Wie kan tegen Amerika, maar tegelijkertijd voor Israël zijn? (Israël wordt door sommigen in de VS, zeker door Joden, als een Amerikaanse bufferstaat in het Midden-Oosten gezien, zowaar bijna als 51ste deelstaat; Israël overleeft geen zes maanden zonder steun van de VS en er wonen een massa Amerikanen).

Wie kan voor Israël, maar tegelijkertijd ook voor Syrië zijn? (Syrië wordt gesteund door Hezbollah, Israël vecht tegen Hezbollah; Israël wil Assad weg, Assad wil aan de macht wil blijven.)

Wie kan voor Rusland zijn, maar tegelijkertijd ook voor Israël zijn? (Het is een feit dat Rusland een pro-Fatah-politiek voorstaat, dat het Hezbollah en Iran in Syrië steunt, terwijl Israël juist het omgekeerde doet.)

Alleen een politieke tovenaar of een geboren opportunist kan een dergelijke geopolitieke salto mortale uitvoeren en overleven.

Wij lichten alvast een tip van de sluier over wie de trapezekunstenaar in kwestie is: de man is lid van het Vlaams Belang,  een kampioen in spreidstandstandpunten innemen en daardoor Bart De Wevers evenknie in het verloochenen van eerder ingenomen standpunten. Zo houden dit soort politici iedereen aan het lijntje. En ze komen er nog mee weg ook. Straf!

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter