Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Wednesday16 January 2019

Monday, 09 November 2015 11:17

De Benelux moet een eigen kernwapen ontwikkelen

Written by 

... voor we in slavernij vervallen. Wanneer links zich tegen defensie verzet, boer pas op uw ganzen!

Oorlog is business voor alle grote, imperiaal ingestelde landen. Wij moeten daarom in Benelux-verband een eigen wapenindustrie met staatsgeld opzetten en ondersteunen om zo onze onafhankelijkheid te waarborgen. Dat houdt onder meer in: een eigen kernwapen ontwikkelen (iets zoals de neutronenraket), wapens die tegen grote tankconcentraties kunnen worden ingezet. Wij moeten daarvoor onze kernenergie vernieuwen en inschakelen. Dat is een must voor onze landsverdediging. Liever een raket in mijn tuin dan een kalifaat in mijn straat.


Iran koopt Russische luchtdoelraketten

Iran heeft met Rusland een overeenkomst gesloten voor de koop van Russische S-300 luchtdoelraketten, meldden Russische media vandaag. Iran is niet het enige land in het Midden-Oosten dat Russische wapens aanschaft. Persbureau Interfax berichtte maandag dat Rusland een nieuwe versie van dezelfde raket, de S-400, aan Saoedi-Arabië gaat leveren.

Al in 2010 zou Rusland luchtdoelraketten aan Iran leveren, maar het land heeft daar destijds onder grote internationale druk - met name van de Verenigde Staten en Israël - van afgezien. De angst was dat de raketten nucleaire installaties in het land zouden beschermen.

Volgens een woordvoerder van het Kremlin hebben meer landen belangstelling voor Russische luchtafweerraketten. Egypte en Algerije zijn geïnteresseerd in een Russisch systeem, ODS, dat vliegtuigen en helikopters helpt te beschermen tegen raketten, aldus persbureau Sputnik. Het systeem aan boord verstoort de navigatie van de raket die daardoor zijn doel mist. Het is vooralsnog in gebruik bij Russische legerhelikopters.

Bron: De Morgen

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter