Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Wednesday16 January 2019

Wednesday, 18 November 2015 17:41

Jambon: Vlaams-nationale lolbroek en islamlover

Written by 

... en Jambon de slaaf van de islam?

Volgens minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA) is het onmogelijk om de 600.000 islamitische vreemdelingen (het aantal gastarbeiders van islamitische afkomst dat - officieel - in ons land leeft) ooit terug naar hun landen van herkomst te sturen. Hij vindt dat idee waanzinnig en iedereen die het deelt “crazy”.
 
Diezelfde man wil echter wel een partijprogramma uitvoeren dat ijvert voor de “deportatie” van onze Waalse medeburgers uit het Belgische staatsverband (daar komt separatisme immers op neer). Ze moeten maar terugplooien op een aan hen toegewezen enclave (Wallonië).

Walen buiten, moslims binnen

Concreet wil dat zeggen dat hij 3.500.000 mensen uit ons staatverband wil sluiten, 3.500.000 mensen hun sociale zekerheid wil ontnemen, 3.500.000 landgenoten niet meer wil  bijstaan in hun financiële en andere noden. Hij wil ze verbannen. Repatriëren naar hun thuisland. Walenland.

Wat niet mogelijk zou zijn bij ingevoerde moslims, dat kan volgens de Vlaams-nationalen wél simpelweg worden geflikt met een deel van het eigen volk. Dat terwijl de Vlaams-nationalisten van de N-VA er geen probleem mee hebben om 600.000 moslims van vreemde afkomst verder van alle voorzieningen gebruik te laten maken in dit land (tenminste degenen die in Vlaanderen wonen). Als dat geen knettergek, “crazy” idee is! Gewoonweg stapelgek zijn die lui. Als dat “zorgen” voor eigen volk is, dan zijn wij Sinterklaas.

Het (geïslamiseerde) Vlaanderen dat dit soort van politici voorstaat, mogen zij van ons gerust in hun zakken steken. Wij willen het niet.

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter