Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Wednesday22 November 2017

Monday, 25 May 2009 23:23

Anti-Parlementaire Actie: V for Vendetta (VK)

Written by 

V for VendettaOver heel Europa hebben burgers genoeg van de particratie, de corruptie, de postjespakkerij, enzovoort.

Zo ook over het kanaal, waar een campagne in V-for-Vendetta-stijl gevoerd wordt tegen deze wantoestanden. Hoewel de Guy-Fawkes-klonen van dienst geen echte bom onder het Hogerhuis zullen leggen, maken ze wel duidelijk wat de gewone burger vindt van dit politieke circus.

Denken we maar aan de resem schandalen over "onkostenvergoedingen" bij Britse parlements- en regeringsleden. Minister van Binnenlandse Zaken Jacqui Smith is hier een mooi voorbeeld van. Haar volledig beleid heeft haar waanzinnig onpopulair gemaakt. Zo heeft ze de afgelopen twee jaar hooguit blijk gegeven van haar incompetentie en in maart gaf ze toe dat ze pornofilms(!) van haar man(!!) had aangegeven als beroepsonkosten(!!!). Wat doet Mrs. Smith vervolgens? Ze verbant Geert Wilders van Groot-Brittannië (ook niet onze favoriet, maar kom) en wanneer de controverse daarover eindelijk geluwd lijkt, verbant ze willekeurig 16 andere zogenaamde "extremisten".

In de tussentijd swingen de belastingen en de werkloosheid in Groot-Brittannië de pan uit en dreigt de crisis een ramp te worden waar miljoenen onder zullen lijden!

Kort samengevat: de burger is het beu. Het N-SA neemt graag voorbeeld aan het soort creatieve acties als deze. Als u het met ons eens bent, gooi dan die stembrief in de vuilnisbak en kom bij het Nieuw-Solidaristisch Alternatief! Opdat wij op een dag het nodige buskruit verzameld zullen hebben om de corrupte machten schoon te vegen!

Klik hier voor de blog van het burgerprotest.

Hieronder nog enkele foto-impressies van hun acties:

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter