Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Saturday16 February 2019

Tuesday, 18 September 2018 17:39

OPROEP: Stop PVDA communisten haat tegen eigen volk te spuien.

Written by 

 

Zaterdag 22 september om 14 uur houden de communisten van de PVDA een zoveelste haatmeeting tegen fascisten ( zijn we dat niet allemaal in hun ogen) in café Den Irish Pub op de grote markt  in Dendermonde.

De goelagdemocraten zijn van plan weer eventjes lekker gezellig – en op onze kap ( niet tegen kapitalisme maar tegen nationalisten) een middagje haat te spuwen tegen patriotten en anti-immigratie activisten, helemaal in lijn met wat de bourgeoisie zo graag doet  - en net zoals de burgerlijke partijen en geldvakbonden al decennia doen, maar de laatste weken is uitgemond in een regelrechte heksenjacht op andersdenkenden. (Schild en Vrienden)

 

Kapitalistische monopolisten zoals Facebook en Twitter worden door de haatzaaiende communisten aangespoord mensen die kritiek hebben op het corrupt immigratiekapitalisme te bannen van sociale media en andere fora.

En raar maar waar, wanneer de communisten dat vragen aan die kapitalistische bedrijven ( machtige kapitalistische bedrijven die nooit een euro belastingen betalen op hun gigawinsten en waarvan de PVDA zegt ze te bestrijden) dan gaan die bedrijven daar graag op in.

De communisten hebben zich dan ook altijd als (sociale) stoottroep van de bourgeoisie gedragen als het er op aankwam.

Politie en justitie worden door de linkse media ( waar het stikt van de PVDA mollen en trollen) dan ook constant opgejut andersdenkende mensen ( zeker als ze blank zijn) op te sporen, te veroordelen, als wild op te jagen.

 

De kapitalistische elite en haar politieke (linkse) knechten willen op die manier elke oppositie de nek omdraaien, vooral  dan de naar vrijheid strevende nationale oppositie die de politiek van 'diversiteit' en 'inclusie' - een misdadige politiek van bevolkingsverandering door vreemdelingeninvoer durft te bestrijden.

Daarom haten zij 'ons' blanke werkmensen, zo erg, dat ze haatmeetings tegen ons houden. Niet tegen het gehate kapitaal, maar tegen ons ; blanke werkmensen.

Dat zijn dan partijen die zeggen: het systeem te willen veranderen, maar in feite het systeem bevestigen zoals de PVDA dat doet dan ook onze hevigste vijanden. Knechten van het regime zijn het, rijke burgerlijke intellectuelen vermomd als 'werkmensen'- zo nep als wat. 

 

Ook omdat dergelijk partijen dienen als bliksemafleider om de wanttoestanden van het regime achter te verbergen, iets waarvoor communistische partijen altijd gediend hebben in de geschiedenis.

(Lenin en zijn communisten hielpen de Duitse oorlogzuchige Pruisische klasse al uit de brand in hun tijd,  die zo de imperialistische wereldoorlog konden rekken met miljoenen aan extra arbeidersdoden tot gevolg).

Wanneer de onderdrukkende bourgeoisie - toen nog bestaande uit joodse intelligentsia - maar vandaag multiculturele elites - haar masker afwerpt en zich hult in rode arbeiderssymbolen : Dan krijgen we een dictatuur waar immigratiekapitalisme en communisme hand in hand samengaan, dan dreigt voor ons allen de goelag.

Wij vinden dat onze vrijheden vandaag door de coalitie van links met het immigratiekapitalisme al te veel aan banden is gelegd ( wat mag een mens nog zeggen of schrijven in dit land).

En dat zullen een paar mensen van ons zaterdag in Dendermonde even onder de aandacht brengen.

Onder de noemer:    “Stop de rode en kapitalistische immigratieterreur”

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter