Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Thursday21 February 2019

Thursday, 20 September 2018 17:45

Een familielid van de Bende van Nijvel op de verkiezingslijst, de CD&V doet het.

Written by 

 

De vuile smeerlapjes van de beroepspolitiek zeggen : 'dat ze streng zullen optreden tegen ons 'blanke patriotten' – dat ze geen mensen op hun lijsten willen die 'haat' zaaien.

Terwijl diezelfde geldpartijen er geen graten in zien mensen op kandidatenlijsten ( Fatima Ezzarhouni CD&V Antwerpen ) te plaatsen die familie ( moeder) is van iemand met bloed aan zijn handen. Dat is wat anders dan 'haat' koesteren tegen het immigrationisme van de elite - zoals wij doen. Drugs aan de handen en in de neusgaten hebben is blijkbaar nog niet erg genoeg voor de CD&V – voor de geldpartijen kan er altijd nog een schurkenstreek bij, zoals de moeder van een terrorist op de lijst zetten.

En dan te bedenken dat die partij zowel onderwijs als justitie in handen heeft, bangelijk gewoon, schandalig bangelijk.Dat is andere koek dan het 'intrisme' van Schild en Vrienden in het systeem.Dat soort partijen - zoals de CD&V  en de andere geldpartijen 'zijn' het systeem.


 

 

En dat soort klootzakken komt dan doodleuk op TV ( en de rest van de leugenmdia) vertellen : dat ze bang zijn voor 'extreemrechts' – terwijl ze zelf familie van een 'islamkiller' op hun lijst prijken hebben, als duidelijk bloedoffer aan de door hen ingevoerde islambevolking.

Want dat is wat dat mens op die Antwerpse CD&V lijst is – de moeder van een bloeddorstige killer die in Syrië deelnam ( misschien nog altijd deelneemt, omdat niemand weet waar de moordenaar uithangt) aan terreur tegen het Syrische volk.

 

En ook moeder is van een killer waarvan de 'kameraden' ook in ons land bloed aan hun handen hebben ( stel je voor dat een partij een familielid van iemand van de Bende van Nijvel op haar lijst zet, dat zou toch als totaal krankzinnig ervaren worden). Maar wat is het verschil met een moeder van een terroristenzoon op je lijst te hebben, dat komt toch op hetzelfde neer. Terreur is terreur, of ze nu van de Bende dan wel van Syriëstrijders komt. En dat vreemdelingen hier onze mensen doden, dat wil de CD&V blijkbaar 'vieren en eren' door zo'n mens op haar lijsten te zetten.

 

Dit voorbeeld toont nog maar eens aan dat de elites van de 'geldpartijen' geen enkele scrupule kennen – dat het gezeik over extreemrechts en het fascistisch gevaar – gewoon bliksemafleiders zijn om de eigen corrupte moraal achter te verbergen.Te verbergen dat de geldpartijen kiezen voor het 'andere volk' – ze het eigen volk verachten – daarom tijd is voor een nieuw fascisme – voordat de ingevoerde families en hun terreurzoontjes ons nog meer gaan onderdrukken in samenwerking met de bestaande particratie.

 

Als de geldpartijen familie van 'killers' op hun lijsten hebben, terwijl blanke en onschuldige patriotten van de lijsten worden geschrapt.Dan is alles voor ons klaar en duidelijk.

Wij zeggen duidelijk, weg met de burgerlijke politieke kliek, weg met de hypocrieten van de door de staat in stand gehouden particratie.

Op naar een nieuwe tijd waar we terug durven zeggen waar het op staat, naar een nieuwe vrijheid.

Dat moet ons ideaal worden.

 

Vrijheid of dood.

 

 

 

 

 

 

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter