Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Wednesday16 January 2019

Saturday, 20 November 2010 23:09

4 December: Jongerenavond met Docteur Merlin!

Written by 
jongerenavondVoor het partijcongres hadden wij onze zegen als jongeren-activisten reeds gegeven, tijdens het partijcongres waren toespraken van Serge Ayoub en Ingo Haller uit het hart gegrepen... en nu? Waar gaan wij met ons enthousiasme heen? Dat is iets om onder elkaar te bespreken, zaterdag 4 december in Den Bengel op de Grote Markt te Antwerpen. Tussen pot en pint steken we de koppen bijeen en gaan we onze ambities gelijkstromen voor unieke, constructieve projecten waar wel degelijk een verschil mee gemaakt kan worden. Wie dat niet gelooft kan het dan zelf ondervinden!

Dit is dan ook geen zinloze 'meet & greet' en ook geen vormingsavond, maar een ontspannen avondje hersenstormen. Iedereen is welkom en iedereens mening telt. Een ding hebben we nu al gemeen, we willen allemaal een alternatief uitbouwen, op de best mogelijke manier. Dus sympathisanten en militanten met een jeugdig hart (daarom hoeft dat nog geen jeugdig lichaam te zijn!), wees welkom!

Extra motivator nodig? Voor de juiste sfeer verzorgt niemand minder dan Docteur Merlin de muzikale omlijsting! De man is nu al dertig jaar op den muzikale dool, dus wie nog nooit van hem gehoord heeft, die moet de ervaring nu zeker meepikken!

"Enchanté" en tot zaterdag 4 december!

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter