Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Saturday19 January 2019

Thursday, 27 May 2010 00:59

Zaterdag: N-SA RVV in Antwerpen - 11 juli: Braaimeeting Dendermonde

Written by 

RVV AntwerpenDeze zaterdag houdt de N-SA Ronde van Vlaanderen halt in Antwerpen. De bedoeling van deze bijeenkomst is het succes en de vooruitgang van het Nieuw-Solidaristisch Alternatief te consolideren door de komende maanden alle provincies aan te gaan. De standpunten, evoluties en ambities van het Alternatief zullen naar leden en sympathisanten toe verduidelijkt worden om zo iedereen bij de verdere uitbouw van het te betrekken.

Daarbij zal bijzondere aandacht uitgaan naar de Belgische politieke perikelen en wat het Alternatief voor conclusies hieruit trekt, alsook wat voor ambities het hierdoor koestert.

Wees dus welkom, zaterdag 29 mei om 20u te Klokkestraat 85, Duffel. Meer info te bekomen via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 


11juli2010Ondertussen hebben de militanten van de regio Dendermonde besloten een 11 juli "Braaimeeting" te organiseren. Ook dit is een stop van de N-SA Ronde van Vlaanderen. Kan je deze zaterdag dus niet aanwezig zijn, kom dan op 11 juli de Vlaamse feestdag vieren en leer tegelijk het Alternatief kennen in een gemoedelijke sfeer. Twee vliegen in een klap!

Let wel, de plaatsen zijn beperkt, schrijf je dus snel in via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter