Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Tuesday22 January 2019

Monday, 16 January 2012 12:34

Voetbalploeg in de maak! Doe mee!

Written by 

Nu dat het N-SA activisme op innovatieve wijze een nieuwe richting laat inslaan, zijn enkele militanten met het voorstel gekomen voor een (gelegenheids)voetbalploeg op te richten. De bedoeling is door sport, spel en kameraadschap een kerngroep samen te brengen voor zowel voetbal als politieke vorming en activisme.

Interesse? Je kan je nu aanmelden via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., dan bespreken we samen de rest!

Nu dat het N-SA het activisme op innovatieve wijze een nieuwe richting laat inslaan, zijn enkele militanten met het voorstel gekomen om een (gelegenheids)voetbalploeg op te richten. De bedoeling is door sport, spel en kameraadschap een kerngroep samen te brengen voor zowel voetbal als politieke vorming en activisme.

 

Interesse? Je kan je nu aanmelden via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., dan bespreken we samen de rest!

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter