Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Saturday23 February 2019

Saturday, 18 February 2012 13:46

Italië levert wapens aan Israël

Written by 

Wat volgt is een vertaling van de reactie van Gabriele Adinolfi.

 


 

 

Voor de eerste keer sinds de oprichting van de Israëlische staat (+/- 64 jaar geleden) zal Italië de facto toetreden tot de militaire krachten van Tel Aviv.

Dertig M346's zullen de oude Amerikaanse Skyhawks jagers vervangen. De Skyhawks waren reeds meer dan 40 jaar in gebruik door het Israëlische leger om hun piloten op te leiden.

De waarde van het contract bedraagt meer dan 1 miljard dollar. Het is de eerste keer in de geschiedenis dat dit gebeurt. Voor de Italiaanse defensie kan dit het begin zijn van meerdere bestellingen van zulke omvang tussen hen en de Israëlische industrie.

De commissaris (Mario Monti) van de supranationale oligarchen had slechts twee maanden nodig om Italië financieel op de knieën te krijgen, Italië moet haar eigen geld geven om de schulden van de internationale banken weg te werken omdat wij nu van deze banken afhangen. Deze regering heeft alle energie uit de Italiaanse politiek gehaald en heeft het nu ook geïntegreerd in het bezettingsleger van Israël.

Niet slecht voor de leider van een kolonie (Italië is een kolonie van de banken), dat die nu ook een bezettingsregering leidt.

Gabriele Adinolfi

 


 

Trenta caccia italiani per Israele Battuta l'offerta sudcoreana

Il governo Netanyahu sceglie l'M-346 per sostituire i vecchi Skyhawks Usa su cui si addestrano i piloti. La commessa in cambio di collaborazione e acquisti militari. Forti pressioni di Seul, la scelta dettata da caratteristiche di qualità e sicurezza

Volledige artikel in het Italiaans op repubblica.it.

RR

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter